gpsz Creative Commons License 2000.02.07 0 0 940
Világosítson már fel valaki!!! :)
Most miért megy a sztrájk?
Talán kevés az ami másnak elég? A 8,5%-ot elfogadták sok helyen nem?
Meg akartják nyírbálni a szakszervezetek jogait? ...pontosan milyen jogokról van szó? Lehet, hogy rosszul értettem... DE! pl.: tényleg a mozdonyvezetők szakszervezete irányítja a mozdonyvezetők képzését? Ez vicc ugye? Hogy juthattak ilyen monopol helyzetbe? Én bizony hoznék a szomszédos országokból mozdonyvezetőket, ahogy ezt már valaki megírta pont irt és úgy rúgnám szét a seggüket mint a szél!

---
Egyébként ezen a téren szerintem nincs jól informált ember! Az az érzésem, hogy még a tárgyalóasztal két felén sem tudják néha miről van szó.

---
Kíváncsi lennék ha pl. az egészségügyben sztrájk lenne és az elégséges szolgáltatásban csak az életmentés szerepelne és pont ekkor kapna egy vasutas gyereke (aki aztán semmit nem tehet az egészről!) mondjuk középfül gyulladást. Bizonytalan mozgás, életre szóló halláskárosodás stb...DE ÉL! Bele gondolni is szörnyű. Kedves vasutas nézz a porontyodra aztán gondolkodj! A TE MUNKÁD LÓFING ANNAK AZ ORVOSNAK ÉS ÁPOLÓNAK A MUNKÁJÁHOZ KÉPEST AKI MEGMENTI A GYERMEKED ÉS MÁS GYERMEKEK ÉLETÉT.

---
Én spec. nem engedném, hogy n+1 szakszervezet működjön a cégemen belül. Lehet, hogy egy kis törvénymódosítás lesz a dologból?

...

Előzmény: Fecóka (939)