nyers Creative Commons License 2000.02.06 0 0 917
A MÁV ingatlanok privatizációjáról írtam "legyen nyilt pályázat, a legtöbb lét adó kapja, amit eladnak, és abból tessék normális vasutat csinálni!". Mire Te " ugye te sem gondolod komolyan. Ebben az országban, ebben a társadalomban, ilyen erkölcsi normák melett????? :-)))))))))) Elég ha csak a Postabankra gondolsz, micsoda átmentések mentek ott végbe a Princz távozása előtti"

Nagyon is komolyan gondolom! Lopni ugyan mindenképpen loponak, de ha ezt elvileg is megengedhetőnek tartjuk, akkor még többet, mert egy ilyen erkölcsi normákat természetesnek tartó társadalomban még tovább-pofátlanodnak.
Ezt, hogy legyen nyílt tendereztetés, speci követlehetnék a szakszik, és akkor megvetésem helyett a tiszteletem (na jó, a rokonszenvem) az övék lenne. De így??! :(((( Ha már ilyenek az erkölcsök, elvileg is helytelennek tartom, hogy még több mohó szájat tűrjünk a fazékhoz törleszkedni! A zsírt is lenyalják a már hústaln léről. Ha lopnak, nekem tök mindegy, melyik banda szakít nagyobbat, és intézzék el egymás között valamelyik hangszigetlt hátsó udvaron, ne pedig a közterületeken randalírozzanak!

Mellesleg a MÁV legalább valami olyasmit mondott, hogy fejlesztésre kelljen fordítani a lét. Inkább, mint bérre és jólétre, mert az szakszi bér lesz, és aparatcsik jólét!

Előzmény: iceland666 (916)