freeze flash Creative Commons License 2000.02.05 0 0 913
/Az elmúlt egy hétben 2x néztem csak be a netre, olvasom a dolgokat, de:/

Kedves Kálmán!!!

"Visszakérdezek: Akkor a társadalom miért a mi, vasúti dolgozók fizetésével foglalkozik? Ennyi erővel nekik sincs semmi közük hozzá!"
Tényleg semmi B+. Bocs! Azon az apró tényen kívül, hogy a társadalom fizet Benneteket.
Valóban semmi köze hozzá... :-O

"Ehhez azonban tényleg át kell alakulni a MÁV-nak, de nem a mellékvonalak felszámolásával, hanem a vezetés teljes lecserélésével, és ( főleg a vezetés) létszámának drasztikus csökkentésével, de ezt inkább idézem:"
Namármost, ha lecserélik a teljes felsővezetést, a problémák megoldódnak, mert akkor az új emberek azzal kezdik a napot, hogy mielőtt bemennének 9.00-ra a márványlépcsős irodájukba, előtte már 5.00-kor a hozzájuk rendelt területi egységen tartózkodnak, és elsőként kitakarítják a vagonokat, amennyiben szükséges, lemossák kívülről is. Ezen csoport egy része, a reggel munkába induló Utasokat egy-egy felessel, vagy forró teával várja az állomás/pályaudvar bejáratánál, ezzel is növelve az utasok komfortérzetét. Mire minden készen áll, felkeltik az Ügyeletes MozdonyVezetőt, aki ellenőrzi a kiadott munka minőségi elvégzését. Eme tevékenységében támogatja Őt egy VezérKalauzokból álló háromfős Bizottság is, melynek tagjai szintén naponta cserélik, minimálisra szorítva ezzel a korrupció lehetőségét.

Még tudnám folytatni... ;-)))))
Ti meddig sztrájkoltok?!

Üdv
ff