Bruschi85 Creative Commons License 2022.05.08 -1 1 17042

Gratulálok a Kecsapnak és az őket elkísérő szurkolóiknak a győzelemhez, rájátszáshoz, meccs után Redmillerékkel még pár szót is tudtunk váltani.

2017.05.19 ez a dátum újabb 1 évig kísért minket.

Elképesztően csalódott vagyok, hogy idén se sikerült átlépni a saját árnyékunkat, és elérni a rájátszást, ami célkitűzés volt a szezon előtt.

Az alapszakasz 6. helye után (14-12), ahol szintén 1 győzelemmel maradtunk le a felsőházról, a sors ismételte önmagát a középszakasz számunkra legfontosabb szakaszában sikerült teljesen leolvadnunk, összeomlanunk (2-5).

Az utolsó negyedben 12 pont, úgy, hogy 3 negyeden keresztül vezettünk (33 perc). 7!! kihagyott büntető és 25% tripla (6/24). Pollard extrája mellett, emberről, 'kígyótérről" is bedobta a triplákat, védhette bárki, a másik 10 támadópattanót, második esélyt engedtünk ez volt a kulcs, Nimród véleményes kifújása mellett.

Az a baj, hogy az alapszakasz alapján a keretben, játékban, több potenciál, lehetőség volt, stabilabb padlónk volt, idegenbeli győzelmekkel és bármi lehetett volna akár a 6. helyről indulva, bravúrral is a plafont elérve, akár meccset, meccseket nyerni, de a középszakaszban a pincébe zuhantunk vissza. Hogy melyik a Csapatunk valós, igazi arca, azt ki-ki döntse el.

Idén most volt messze a legjobb hangulat, szurkolás, összefogás a lelátón, jó ötlet volt a fehér póló kezdeményezés visszahozatala, örömteli, volt látni, hogy ennyien mellé álltak, jöttek, támogattak, csatlakoztak, köszönet, elismerés jár Nektek.

Ismét várhatunk, böjtölhetünk 1 évet, hogy az Aréna végre bemutatkozzon, debütáljon, mondjuk, remélem, ha már kénytelenek vagyunk ennyit várni, akkor a 2022/23-as szezon rájátszásba jutás mellett a Kupa legjobbjai közé is visszatérhetnénk.

 

u.i: HGerinek sok sikert kívánok a civil pályán!