w.ullrichfun Creative Commons License 2022.05.05 -1 1 21949

De az 15 éve volt, könyörgöm. Igen, a "totális futballt" precízen játszották évekig, 6 millió 750 ezer pontos passz meccsenként, de előbb-utóbb mindennek talál ellenszert valaki, azt is megtorpedózták, merthogy a focit végülis gólra játsszák, amihez bőven elég olykor 2-3 jó passz, beadás.

 A Bayernnél is ezzel égett be, most is értetlenül nézte, hogy 2-3 villanással ellencsapott a Real, miután 180 percig a City volt jobb, állt továbbjutásra, passzolt félmillióval többet a két meccsen, de negyed annyi helyzetből mégis a madridiak lőttek több gólt, mintha tényleg nem értené szerencsétlen, hogy extra egyéniségek, klasszis (klasszikus!) csatár, és három passzból saját tizenhatos elől indulva gólképes játékosok pont szétcseszik az ő totális, de totálisan meddő, gólból, eredményből jóval kevesebbet elérő pontospassz gépesített alakulatait. Leragadt a 2008 körüli futballjánál, és nem tud továbbfejlődni.

 Párszor már fel lett emlegetve pedig Neki, névre szólóan és egyértelműen a 70'-es(!) évek eleji klasszikus:

"A futball azért a legcsodálatosabb játék, mert a labda gömbölyű, ezért nagyon könnyen fordul, akár az eredmény. Mivel pedig gólra játszák, éppen ezért nem mindig a jobbik csapat nyer, ami ugye milyen unalmas lenne?" 

 

 De hát passz világrekorder címet is lehet osztani, de szerintem ez sem Gyulát, sem a főnökeit nem vígasztalja :P

 

Előzmény: verkri (21947)