Petykooo7 Creative Commons License 2022.05.01 -9 2 109643

Megpróbáltam összefoglalni, hogy mi minden változott a kedvenc iparunkban, a légi közlekedésben. Míg 2020 szinte a teljes összeomlást jelentette a légitársaságok számára, addig 2021a kilábalás kezdete volt. Rengeteg jól megszokott légitársaság tűnt el a piacról, és újak jöttek létre. Eljutottunk arra a pontra, amikor is a gyenge elhullik, az erős pedig még erősebb piacvezetővé válik. De mit is jelent ez a gyakorlatban? Míg többnyire én örök optimista vagyok, addig most már én is kezdek borúlátóvá válni. A légi közlekedés elég komolyan megsínylette az elmúlt egy pár évet. Nagyon csak úgy néz ki, hogy a jelenlegi árszínvonala a repülőjegyeknek hosszútávon ebben a formában tarthatatlan és pár éven belül búcsút inthetünk a megkötések nélküli olcsó utazásnak. Ha jósolni nem is tudok, de megpróbálom összefoglalni, hogy mi folyik most a piacon. Elmondom, hogy milyen tények alapján jutottam erre a prognózisra. Nézzük!

BŐVEBBEN: https://travelhacker.eu/sotet-felhok-gyulekeznek-a-legi-kozlekedes-felett/