LJ Creative Commons License 2000.02.03 0 0 163
A múlt héten benéztem az Autóház Boldizsárhoz, van-e használt Alfa. Volt, csak horribilis összegért. Aztán épp mikor eljöttem, érkezett egy gyönyörű 33-as, amilyet kerestem volna - de nem kérdeztem rá, eladó-e, gondoltam, itt lesz az még egy darabig.
Erre ma visszamentem, és persze ott volt, csak épp néhány órája adták el. :( Illetve még nem biztos, mert lehet hogy mégse lesz bolt, holnap délig kiderül.

Az illető autó '94-es, metál-sötétzöld, 1,3 milla, 1.5 IE (97 paci). Állítólag nagyon meg volt kímélve és nem volt törve, aláírom hogy nagyon szép. Felni nincs. Mást viszont nem tudok, nem is kérdeztem, mert kicsi az esély hogy meg lehet még szerezni.
Viszont szerintem ez ennyiért drága. 1,7-es Permanentet is láttam már olcsóbban, viszont mostanában egyáltalán nem látok újabb eladó 33-ast, szóval lehet hogy azt kell megfizetni, hogy egyáltalán van (+olcsó biztosítást)? Mit szóltok a kocsihoz?

Persze a kereskedő egyből megpróbált egy másik verdát eladni, egy 145-öst 2,5-ért, amitől hanyatt estem, olyan gyönyörű felnijei voltak, amilyet még sosem láttam. Komolyan mondom, ha arra jártok, csak azért érdemes bemenni, hogy azokra a kerekekre vessetek egy pillanást. (Nem nehéz megismerni!) Hihetetlenül szépek, csak azok eladták volna nekem az autót - ha mondjuk nem kétszer annyi lett volna, mint a 33-as amiért jöttem...