BJszakért Creative Commons License 2022.04.26 0 2 28362

Corvette22,

itt hosszú lenne válaszolni MMK ellátás összege ügyében kérdésére, kérem keressen, mobilon esetre szólóan készséggel tájékoztatom díjmentesen, szakmai honlapomon megtalálja elérhetőségem:

 

marmande,

D és E minősítéssel alanyi jogon (jövedelem független, ha ellátásban részesül és D, E szakv.) megállapítható a küzgyógy kérelemre Kormányhivatalnál.
Normatív alapon egyéb esetben megállapítható a közgyógy Járási Hivatalnál az egyéb  jogosultsági feltételek fennállása esetén, (Szoc.tv.):
Normatív jogcímen jogosult közgyógyellátásra az a személy, akinek esetében a havi rendszeres gyógyító ellátásnak az 50/A. § (4) bekezdése szerint elismert térítési díja (a továbbiakban: rendszeres gyógyító ellátás költsége) az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének a 10%-át meghaladja, feltéve, hogy a családjában az egy főre jutó havi jövedelem nem éri el az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének 105%-át, egyedül élő esetén a 155%-át.

 

Rehabilitációs jogi szakértőként tájékoztatás:

Bizonyára tudják, hogy megszűnt a közigazgatási határozat elleni fellebbezés lehetősége 2020.03.31-ével és a Közigazgatási és Munkaügyi Bíróságok. Utóbbiak helyét az országban összesen 8 Törvényszék vette át, többek között megváltozott munkaképességű személyek ellátásai ügyekben.

 

Szerencsére képviselheti magát a Törvényszék előtt ez ügyben az ügyfél továbbra is, ám ha nem hozzáértő fogalmazza meg a kereseti kérelmet és nem koordinálja, tájékoztatja időben az ügyfelet az ügymenetről, mi mit jelent, mikor mit tehet, akkor könnyen lehet, hogy elbukja ügyét, vagy talán még az eljárás elindításáig sem jut el a komplikált tartalmi / jogszabályi elvárások miatt. Továbbá az ügy pozitív lezárását számos más buktató akadályozza, leggyakrabban a kirendelt szakértőnek aggályos véleményét nem tudja az ügyfél érdemben vitatni, csak az ő érdekeit szem előtt tartó hozzáértő, ha szükséges.

 

Rehabilitációs szakértőként végig segítem a pert útmutatásaimmal, okirat szerkesztéssel Ön helyett kérésre, és az általam adott jogi -, szakmai információk alapján.

Ahhoz hogy megnyerje a pert, elengedhetetlen felismerni hogy a kirendelt szakértő véleménye hol aggályos, érvelését képesnek kell lennie pontosan megfogalmazni írásban, azt megindokolni, valamint állításait jogszabályokkal, bizonyítékokkal alá kell tudni támasztani.

Ebben a témában nyújtok személyre szóló konzultációt, rehab. jogi szakértőként, felkészítem, és lépésről lépésre támogatom Önt, hogy növelje az esélyét az ügy sikeres végkimenetelére és magabiztosan, félelem, kétségek nélkül képviselhesse önmagát.

 

Keressen telefonon kérem (facebook nincs idő), ahol pár perc alatt, megismerve a tényállást, szakértői tájékoztatást nyújtok sorstársként ingyenesen, visszahívom, ha szükséges, szakmai honlapomon megtalálja elérhetőségem: https://versenykepesseg.eu/