Törölt nick Creative Commons License 2022.04.25 0 0 215616

"a hobbi igényeimnek megfelel, egyelőre mindent megoldottam vele."

 

 

Nnna, ezért is jó a több nézőpont :) Azt hogy nem tipik hobbista gép, azt magától az alkototól olvastam egyszer (leizzadtam mire megtaláltam, de íme és innen kiderül, hogy 50 rugó volt amit ráköltött - "akkor") , illetve itt az évek során többször is "leácsfűrészeztük" a 2712-t. 

 

Emlékszem, hogy SchefferJ kollégának is van (volt) 2712, igen régen írt ide és elképesztő dolgokat csinál, de arra is emlékszem hogy ő is patkolgatta. Illetve ő maga is "leácsfűrészezte" :-) Általában nézve  nem jött be neki.

 

Szóval én ezek alapján állítottam, hogy nem klasszikus, "megveszem, kicsomagolom és használom finomabb vagy "durvább" kereszt- hossz- és szögvágásokra" típusú fűrészgép. 

 

Tfe: hidd már el hogy köréépítette :) Nézd meg jobban a képeket, látod hogy megvan a gyári váz is, a felfüggesztés, a döntőszerkezet, stb. Gyak minden. Az aluprofilok, a lineáris tengely és csapágyak, a textilbakelit asztalfeület, a csúszóasztal mind mellé- ill rákerült erre a vázra. Szóval az túlzás hogy csak a hajtás került át. De mindegy is minek nevezzük, profi átépítés, osztjóvan.

Előzmény: VargaRoland (215613)