Óz, a nagy varázsló Creative Commons License 2022.04.24 -2 0 689512

nem veszélyeztet senkit, egy nemzetet se

 

Módosítanom kell, mert hazudtam, s egyben válaszolok a belinkelt tegnapi esetleges provokációra, ami vagy nekem volt cimezve vagy nem, de épp van rajtam egy ANONIM közvetitő Index és Facebook között, s azt hiszem ő provokál, fészbukon ismerősöm, de nem derül ki semmi, a profiljából nem tudni kicsoda micsoda. Egyszer, most nem rég, két három hete rám irt facen, amikor itt a szájsebészetről relatáltam..

 

 1 kém, akit ugyebár, szintén csak én küldök ..ONNAN..HÁTURÚL- HÁTÚLFELŐLRŐL- A TULVILÁGRÓL

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=161340654&t=9221346

 

 

Az igaz, hogy hazudok is ritkán, de inkább mellé vagy férebeszélek,nem figyelek eléggé, nem rég még meg is állapitották rólam hogy agyalágult vagyok itt másik topikban, ebben a topikban egy éve állapitották meg hogy "nyilvános elmebeteg",- ilyesmi alapon hazudózok, nem vagyok se elmebeteg se agyalágyult de politikából még mindig kezdő, esetleg haladó kezdő.Lényeg még kell képezzem magam, fizetésem is még mindig  csak onnan van ha kétkezi munkával megkeresem, még mindig nagyanyámnak az ágyneműeűét szellőztetem, innen van zsebpénzem, s ha valaki azt mondja hogy ez a takaritó- meló- pénz- valamiféle ÉGI TÚLVILÁGI POPULIZMUS akkor teljesen egyet fogok érteni.

- innen is láccik, én rendezem a FIDESZ POPULIZMUST, értek hozzá, azaz értettem 1995 ben amikor SZEANSZOLTAM, mellesleg ilyen a REZSI CSÖKI.

 

- TÉMA: arról hogy kiket veszélyeztethet a SZEANSZ KISUGÁRZÁS, hát a jelekből ítélve konkrétan a muszlimok bevandorlására való tekintettel, nagyon is meglehet, hogy ezt én csinálom onnan 95- ből, sőt szerintem egészen biztos hogy az én saram. Emlékezni nem emlékszem, a szeansz tartott egy évig, amiből én az első 2 hétre emlékszek vissza, a többit csak következtetem, hogy mi lehet az amit ott kotyvasztottam, a nagyobb események biztosra oda sorolhatóak, - a tömeges, csupa fiatal férfi migráns bevánorlás, - ez is elég nagy dolog, magától ez igy nem indul be, még Sorostól se, szerintem.

Szóval ha átszineződünk, akkor én vagyok a PAINTER ARTIST- ennyit lehet tudni, s ha 100- 200 - vagy 300 év mulva eltünik egy- egy nemzet, akkor azt szintén én....., de igy per pillanat elég nehezen tüntethető el egy nemzet, még szeanszilag is,- el lehet tüntetni de nem látja SENKI- NINCS TANU,  igy érvénytelenné válik a kisérlet..  ..- bár ha a svédekre gondulunk, lehet eltünnek, vagy csak bebarnulnak, de legyenek ezek a jövő dillemmái. Én se tudom, nem kötöttem a saját orromra, innen most annyit látok mint bárki más, vagy még annyit se, mert aránylag eléggé alulinformált vagyok. Vagy kitudja..

-az akkori politikai nézeteimről annyit, hogy akkoriban a fejemben PUSZTA ZÜRZAVAR-on és ANARCHIÁ- n kivül aligha volt valami, ez a BIZTOS  kiinduló pont, igazán ERŐS MEGBIZHATÓ ALAP...

 

 

Előzmény: Óz, a nagy varázsló (689504)