kirsan Creative Commons License 2022.04.23 0 0 126665

Szia, pontosan ezt írtam neked, hogy mind így jártunk, hogy eltömítődéstől függetlenül 200 ezer körül a kocsi hisztizni fog a részecskeszűrő miatt. Ez bele van programozva! Hogy egy másik példát mondjak, 2002-es évi Epson nyomtatóm van. Mondták, hogy bizonyos számú nyomtatás után, hibát fog jelezni, hogy vidd szervizbe. De a válasz, hogy vegyél másikat. Persze, mert ebbe még 300 Ft !! a patron. A szervizben mondták, hogy van rá szoftver a neten, ami lereszeteli a chipet, de ők nem tehetik meg. Megtaláltam neten, megcsináltam, és utána köszöntött a gép, hogy megvettem az új terméküket. Azóta kétszer kellett reszetelni, de hibátlan. 

Azért volt nálunk, kicsit más a helyzet, mert akkor még nem 316 ezernél olcsóbban részecskeszűrő, és akkor 25 volt a tisztítás. Azért ott más az arányszám, de azóta eltelt 8 év. 

Maga az additív folyadék szint alacsony kifejezésre nem emlékeztem pontosan, de az is hisztizni fog, ha kell legközelebb, de 2 liter, az több, mint 120 ezerre elég szerintem, ha odafigyelsz a tankolásokra. 

Előzmény: The Dark Side of the Moon (126656)