Vacskamati Creative Commons License 2000.02.02 0 0 45
Ismétlés a tudás anyja.
A speed -ellentétben a marihuánával- nem lágy drog. Erős pszichés függés mellett testi függést is okoz. (3 nap folyamatos vénás használat után 1 teljes napig remegtem, fájt a gerincem) Hosszú távú használata tönkreteszi a fogakat, nyálkahártyát(vagy vémákat). Hatása miatt a szív terheláse jelentősen megnő, magas vérnyomást okoz. A szervezet felpörgetéséről csak annyit, hogy fél g-től 1 nap alatt 4(!) kilót fogytam...
Rendszeres használata 2 év alatt tönkreteszi a szervezetet, ráadásul az alváshiány/pörgés miatt könnyen vezethet pszichés zavarokhoz, paranoiához.
Abbahagyni: A felfokozott sebesség, ok nélküli állandó boldogság miatt utána minden sivárnak, szürkének hat. Ilyenkor legfontosabb hogy legyen valamilyen pozitív jövőkép és egy igaz lelki támasz. ennek az embernek viszont fontos -az időnként kegyetlen- jóindulatú őszintesége, de semmiképpen se legyen anyja helyett anyja, fontos hogy a leszokóban lévő ember vállalja cselekedetei súlyát, legyen felelősség a döntései mögött. Lehetőleg ne a 8.ker. falai között, hanem valami kevésbé hervasztó helyen történjen a leszokás, értelmes elfoglaltság közben.
Őszintén drukkolok. Vacs