GLászló Creative Commons License 2000.02.02 0 0 32
Tessék, ez Martonyi első nyilatkozata hétfőről.
"ld: Budapest, 2000. január 31., hétfő (MTI) - Martonyi János szerint a leendő új osztrák kormányt cselekedetei alapján kell majd megítélni.
- A jövőbeni osztrák helyzet megítélése a kormányprogramtól és a program elfogadását követő tényleges cselekvésektől függ majd - jelentette ki hétfőn újságírók előtt a külügyminiszter egy kérdésre válaszolva, Budapesten.
Martonyi János szavaiból kiderült, hogy a kampány időszakában bizonyos aggodalommal és nyugtalansággal hallották az Osztrák Szabadság Párt egyes megnyilvánulásait, de a Jörg Haider vezette politikai erő azóta elkötelezte magát az európai értékrendszer mellett.
- Úgy tűnik, hogy az Osztrák Szabadság Párt elvileg nem ellenzi az Európai Unió kibővítését, és megfelelő feltételek megléte mellett nem kíván akadályt gördíteni az Ausztriával szomszédos országok csatlakozása elé - tette hozzá a külügyminiszter.
Martonyi János közölte: bíznak abban, hogy Magyarország csatlakozását az ausztriai fejlemények nem érintik hátrányosan.

Ezt vesd össze a maival és akkor világossá válik - de csak ha akarod, hogy világossá váljék a különbség. Trebitschtől ugyanezt nem kérem, mert ő rendíthetetlenül ragaszkodik a tévedéseihez, a kemény fejéért szeretjük. :-)

Előzmény: dekóder (22)