Hát lett még kanyar a sztoriban! :)
Győzött a szentimentális énem, és eldöntöttem, hogy meg akarom tartani. Elvégre ő az első regen, aki betörhetne a nagycsapatba, ráadásul 10-12 évre meg lenne oldva az MC poszt.
Szóval gondoltam játszik minden meccsen, szezon elején amúgy is nyerhetünk gyorsan két trófeát, csak meg tudom fordítani a dolgokat.
Ezzel összhangban beesett egy 90 milliós ajánlat Keitára. Őt is bírom, de Manéhoz hasonlóan kicsit sokat rinyál, volt, hogy mérges voltam már rá. Ültem ott előtte pár percet, de úgy voltam vele, hogy 4 MC amúgy is sok, Keita is 30 már, egye fene, akkor menjen ő. Eladtam.
Elkezdődött a bajnokság, és jött a sokk: a holland srácnak valami ifi szerződése van még, így nem játszhat a PL-ben. Akkor kapna engedélyt, ha szerződést hosszabbítok vele. De azt meg épp nem tudok. :D
Sakk-matt. A két szuperkupa döntőn játszott, de az vajmi kevés volt, 3 bajnoki is lement már, azokon nem tud játszani.
Augusztus vége van, pár nap van még az igazolási szezonból, és kénytelen leszek eladni. Ebben a helyzetben kizárt, hogy megfordítsam a dolgokat.
Csak ez óriási gyengülés ám, a két 5 csillagos MC-t elvesztettem, maradt a 34 éves 3 csillagos Henderson, és a 3,5 csillagos Valverde, aki csak csere volt eddig.