balika88 Creative Commons License 2022.04.21 0 0 113408

szia, végül mi lett a srác sorsa? :-) Egyébként már lehet későn írok, de én már biztos elengedtem volna... az ilyen menjen isten hírével... lehetőleg jó nagy lóvét kihúzva abból aki vinni akarja.

Én most több mentést tartok a tűzben úgymond!:D FM20-al nekem is van egy angliai mentésem, csak nem Pool, hanem a Fulhamet kezdtem el felfuttatni, meg a 22-t próbálgatom a lezüllesztett Lokival.

Na de FM20, 2024-25-s szezonban járok a Fulhammel, de a bajnoki cím eddig nagyon távoli volt tőlünk, talán ebben a szezonban most lehet rá esélyünk, mert 18 kör után 1.helyen áll a gárda, a Pool előtt, a 3. már 11-12 pontra van tőlem. FA kupát 1x, Liga Kupát 2x nyertünk meg ezek mellé becsúszott egy EL győzelem is, amivel indulhattunk a BL-ben és a negyeddöntőben ejtett ki a Real :-) Csalódást keltően, 0-0-ás első meccs után, Madridban a 92 és a 94. percben kaptunk két gólt! :D :D

Bajnokságban eddig két 6. hely, egy 8.hely és a legutolsó szezonban egy utolsó fordulóban elcsípett 5. hely. Mondjuk ezért az 5.helyért az Arsenalt kellett elverni az utolsó körben és a győzelemmel helyet is cseréltünk a tabellán! :D

Az idei szezonban mint említettem 1. helyen állunk, az EL-ben továbbmentünk a tartalékcsapattal, a Ligakupában szintén egy félig kezdő félig tarcsi gárdával álltam ki a negyeddöntőre, idegenben 1-1re végeztünk a Cityvel, hogy aztán tizipárbajban bukjunk egy nagyot. :D

Kíváncsian várom a szezonod folytatását!! :-) Örülök hogy van fórum, ahol még pislákol az élet! :-)

Előzmény: Ocean (113407)