Törölt nick Creative Commons License 2022.04.19 -5 2 112

Egy kis kurva lettem

 

A találkozó ezzel a nagyon helyes, 21 éves aranyos fiúval délután 4-re volt megbeszélve nálam, így 2 körül elkezdtem készülődni. Fürdés illatos női tüsfürdővel, isteni szexi illatú parfüm, majd jött az öltözködés.
Felvettem egy 15 denes , lycrás , erősítések nélküli fekete harisnyanadrágot, egy enyhén kitömött fekete csipkés melltartót, egy 12 cm magas tűsarkú hegyes orrú zárt elegáns körömcipőt , majd végül belebújtam egy fekete, hosszú ujjú , combközépig érő finom anyagú miniszoknyaruhámba, ami a mell rész felett szexi átlátszó csipkés mintában folytatódott.
A sminkem egy kis púder és pirosító az arcomon, egy erős rózsaszín, eperízű rúzs az ajkaimon, a szempillám kispirálozva, szemhéjamon egy kis arany csillámporos díszítés.
Megérkezett Nándi.
Odalépett hozzám, magához szorított és gyengéden megcsókolt. A nyelvünk összeért és egy heves smárolásba kezdtünk, miközben a fenekemet és a harisnyás combjaimat simogatta, én közben a nadrágján keresztül simogattam a már kőkeményen meredező farkát.
Aztán a szoknyám felhúzta és elkezdett simogatni a harisnyámon keresztül, mindenütt. A nyakamat harapdálta, a fülcimpámat csókolgatta és szopogatta, én kéjesen nyögtem és már gomboltam is ki a nadrágját.
Egyszercsak leguggoltam és a farka már a szám előtt volt. Óvatosan becsúsztatta, a nyelvemmel kísértem, finoman nyalogattam a pompás faszt, makkja már a torkomat izgatta, kezemmel finoman húzogattam a bőrt, egyre ütemesebben járatta a számban a péniszét, én kéjes nyögésekkel nyugtáztam, hogy igazán élvezem.
Egy idő után már nem is fogtam a faszát, csak a combjaira támaszkodtam és csak a számmal intézkedtem, szoptam, mint egy kiéhezett szopós kurva , gyönyörű ruhában és sminkben és ő dicsért, hogy még jobban, még mélyebbre nyeld baby!!
Én természetesen szót fogadtam és már egy hatalmas mélytorkozással gurguláztam, folyt ki a nyál a kurva szám szélén, éreztem, hogy hamarosan elmegy,
Jeleztem neki, hogy felkészültem az érkezésre és egy hatalmas rángással a számba, a torkomba élvezett, csak úgy pumpálta a meleg ondóm a számba , és csak nyeltem és élveztem az ízét, átélem, hogy teljesen nőként nyelem egy gyönyörű fiú gecijét!
Miután kihúzta a számból, szépen lenyalogatattam és megtisztítottam.
Ekkor megfogta a kezem és az ágyhoz húzott.
Leültünk egymás mellé és simogatni kezdte a kurvásan keresztbe tett szexi harisnyás lábaimat, formás combomat, majd beljebb és újra smárolni kezdünk.
- Csak úgy fallak, kívánlak nagyon Giulia! - mondta.
Ekkor lefeküdt a hátára, én odakúsztam, mint egy szexi vadmacska és a félig ernyedt farkát újra elkezdtem szopogatni, a kezemmel húzogattam a finom bőrredőket, közben cuppogtam a gyönyörű makkján a rúzsos ajkaimmal.
Ennek meg is lett az eredménye, újra kemény lett a csodás fasz és kérte, hogy feküdjek mellé és erre ott termettemmellette háton fekve széttett harisnyás lábakkal. Megfogta a két combom és a hasamig tolta, majd a nyelvével a harisnyámon keresztül nyalogatta a popsimat, kéjesen nyögdécselve mondtam neki: "Tégy magadévá , kérlek!"
Erre kiszakította a finom anyagot a lukamnál és belém nyalt, mélyre tolta a nyelvét, beleköpött és nyaldosott jobbra -balra.
"Már nagyon benned akarok lenni Giulia!" - mondta.
"Kérlek hatolj belém!" - válaszoltam neki.
Feltápászkodott és a számtól nyálas makkját fenekem bejáratához tolta, majd lassan befelé haladt, közben én tágultam és segítettem a farka útját és már tövig bennem is volt. Kicsit megpihent , élveztem a teljes fasz lüktetését a magamban, a csípőm elkezdtem ribancosan mozgatni, fészkelődtem, közben ütemesen elkezdett dugni, és elindult a tilitoli, kezeivel oldalt megtámasztotta magát és ki-be járatva a farkát baszott, mint egy utolsó ringyót, csak úgy csattogott az ágyéka a seggemhez.
Már alig bírtam, ziháltam a kéjtől, hangosan nyögtem: "akarlak, basszál szét kérlek!"
Erre ő úgy tett, mintha erőszakolna, már szinte felnyársalt a dákójával, én a fenekét fogtam, hogy még mélyebbre tolhassa az egész altestét.
Egyszercsak teljesen bennem maradt, megállt és várta, ahogy pumpálta folyamatosan a belém a gecijét, én pedig élveztem, ahogy folyik belém a meleg spermája ennek az édes fiúnak.
Rám borult és elkezdte csókolni az ajkaimat , és azt mondta: "Gyönyörűségem, szerelmem, kis kurva Giuliám, nagyon szeretlek, kívánlak!"
Mikor már érezte, hogy teljesen belém ürítette mindet, kihúzta és arra kért, hogy nyaljam tisztára a már lankadó farkát és ezt én meg is tettem neki. Csókolgattam, puszilgattam, nyalogattam a nyelvemmel a makkját, ő meg símogatta a hajam és becézgetett.
"Szeretlek, kívánlak" - mondtam neki.
"Én is szeretlek Giulia, légy az állandó kis kurvám, a szeretőm drága!" - válaszolta.
Aztán lefeküdt a harisnyás lábaim mellé és csókolgatta, simogatta, nyalogatta a szexi harisnyás virgácsaimat.
CSODÁLATOS ÉRZÉS NŐNEK LENNI EGY ILYEN FIÚ MELLETT!

https://szex-tortenetek.com/index.php?c=szextortenet&k=3930