MemetikaTan Creative Commons License 2022.04.18 0 0 863

Kicsit másként és bővebben:

 

"2018-2019 ben tettem egy memetikai előrejelzést, hogy a BigBang elmélet nem helyes, mert valójában nem tudományosan, hanem csak memetikailag vált uralkodóvá. Ezért várhatóan nemsokára meg fog bukni és helyét valamelyik ciklikus modell veszi át. Ebben a 2020-as fizikai Nobel-díj nyertese, Sir Roger Penrose, díjátvevő ünnepségen elmondott beszéd részlete - külön hozzászólásomban idézem - számomra és a memetika számára már fél siker."

 

"Egy elmélet szerint univerzumunk folyamatosan újjászületik. Veres Szilárd 2020-10-13 Ezt állítja a friss Nobel-díjas fizikus. Szerinte több ősrobbanás volt és vár még ránk további. Sir Roger Penrose nyerte idén a fizika Nobel-díjat egy matematikai módszerért, ami bizonyította és kibővítette Albert Einstein relativitáselméletét, továbbá a fekete lyukakkal kapcsolatos felfedezéseiért. A díjat átvéve pedig újra elmondta egyik elméletét arról, hogy az ősrobbanás előtt is volt ősrobbanás és még lesz. Szerinte az univerzum folyamatosan addig tágul, amíg össze nem omlik és ujjá nem születik, ami valószínűleg a jövőben újra meg fog történni. Az elméletét konform ciklusos kozmológiának nevezik. ..."

 

MagnaFánk és MagnaZorb memetikai vakcina hibajavító modell lényegében ugyan azt írja le, mint a legfrissebb fizikai Nobel díjas a díjátadón elmondott. Nem lehetséges, hogy csak egy abszolút keletkezés legyen. Körforgás, ciklikusság szükségszerű. Az egy keletkezés, egy 'teremtés' logikailag és tudományosan is kizárható.

 

Memetikai mémtérkép módszer. Mérő László anyagaiban lehet olvasni róla. Rávittem a BigBangra kíváncsiságból, amikor még magam is azt gondoltam biztos úgy van és annyi okos ember nem tévedhet. (,...de mémfertőzést bárki elkaphat)

Előzmény: MemetikaTan (861)