Hi!
köszi a tippeket...a Civic Festhallban még nem próbáltam meg pihenni, valószínűleg így sikerült lemaradnom a könyves dologról...most hogy mondod tényleg azaz eladó lehet a tudathasadásos fickó...majd lecsekkolom
én indulásnál a wisdomot meg az intelligenciát nyomtam fel, a charismát nem igazán, most még csak 12-es (9+3), de nem is hiszem hogy sokkal több lesz majd (esetleg valami tetkótól)
Mortet nem tudom kidobnám-e, kíváncsi vagyok a végén mi derül ki róla :)
meg elég tápnak tűnik a 100%-os védettségével egy csomó támadás-típussal szemben...hiába, egy koponyát nehezen lehet kezelésbe venni (talán Ingustól fogok megszabadulni, mert egy ütő ember még kellene)
na, Undersigill :)
hehe, tegnap este gondoltam benézek (mert éppen kiüresedett a quest naplóm, eltekintve ettől a tudatos fickótól, meg nem volt kedvem megint visszamenni a bordélyba a Raven néniről beszélgetni...na mindegy, gondoltam lenézek) hát jött négy olyan kukac, hogy kb. 10 mp. alatt ledarálták a főhőst (néha 22 sebeztek bele egy ütéssel!), nem mintha olyan erős gyerek lenne (7. szintű fighter), csak 67 HP-je van, de akkor is furán éreztem magam, háromszori próbálkozás után feladtam, majd ma megpróbálom úgy, hogy Morte lesz az első "ember", őt talán nem fogják olyan hamar megzabálni, meg neki már egyébként is 84 HP-je van