Qasimodo Creative Commons License 2000.01.31 0 0 134
Sziasztok, Kedves Savanyú Szölö Sorstársaim!
A kedvenc konyhapszichológusom állítása szerint," mindenki abba lesz szerelmes, akitől legnagyobb eséllyel remélheti önnön vágyainak teljesítését". Ahogy én végiggondoltam ez nem minden alap nélkül való gondolat! Ha a vágyaim luxuskörülményekre indítanak, akkor valszeg vki. pénztárcájába leszek szerelmes, mivel onnan remélhetem leginkább égő vágyaim gyors csillapulását, ha pedig valami igényes lepedőakrobatika körül járnak a vágyaim körtáncot, akkor valszeg valamely édes kis romlott üszök lesz az, akinek tálcán boldogan felajánlom ifjan lobogó szívemet, deresedő halántékomat, rendelkezésemre álló anyagi javaimat,
érett megfontolt férfierőmet.
De ezt a sort akár folytathajuk az intellektuális igényekkel, gyerekszeretettel , bármivel ami fontos lehet az embereknek. Én nem érzem magam becsapva (persze ma már!!! ), hogy a Barbie babák keresztül néznek rajtam. Én is keresztül nézek rajtuk.Mert mi ketten nem ugyanazt keressük! Végül is számomra a saját vágyaim teljesülései a legfontosabbak, de csak annyira, hogy az én vágyaim között a még a partnerem is megtalálja a sajátjait.
Pénzre hajtanak? Hajrá! Az biztosan finom lehet Ms. Lipton! Biztosan nem fogja némelyikük úgyérezni egy idő után, hogy valakinek eladta magát. De ha el is válik akkor is igyekszik majd jól kijönni a dologból, mert az jelenti számára a boldogság érzését. Ez után én nem csorgatom a nyálam, inkább mosolygok egyet.
Úgy gondolom, hogy végül is ezért igaz az, hogy a zsák megtalálja a foltját. Mert Tőled is remélheti valaki vágyainak beteljesülését!

Hát tisztelettel
Qasimodo