Ocean Creative Commons License 2022.04.13 0 0 113407

A 2024-es shitshow folytatódik!

 

Június 9.-én ment szabadságra a keret. Szabadságra...

Július 1.-jén jönnek vissza alapozni.

Először volt egy futball EB (sokaknak már ez eltartott 4 hétig), majd rögtön utána kezdődik az Olimpia! :D

Az első felkészülési meccsről 36 emberem hiányzott, az utolsó szálig mindenkit fel kellett hozni az U18-ból, hogy ki tudjunk állni.

Sebaj, már a vége felé járok, lassan kezdődik a bajnokság, de még többen mindig az Olimpián vannak. Ez azért epic...

 

A másik: ti mit csinálnátok?

Van egy 19 éves holland wonderkid MC-m. Ő 5 év legjobb ifije, már most 5 csillagos. Azért vagyok bajban kicsit, mert van amúgy is 3 nagyon erős MC-m (Keita, Valverde, Szoboszlai), és akkor még nem beszéltem Hendersonról, aki csk létére már csak 4. számú a posztján.

Neki is utolsó évébe lép a szerződése, és álmomban sem gondoltam, hogy gond lehet. Most jár le a pár száz k-t fizető ifi szerződése, ez lesz az első igazi felnőtt keresete. Általában ilyenkor 2-5M között kérnek évente.

Vele mondjuk kivételeznék, adnék kicsit többet is.

Biztos én is hibáztam, de sokkolt is azzal, hogy 9 feletti összeget akart úgy, hogy egyetlen felnőtt meccse nem volt még.

Elkezdtem elég keményen alkudozni, és lehet ezért, de a szokásosnál jóval hamarabb narancsra váltott az egyezkedés, ami tudom jól, hogy az utolsó ajánlat. Általában még ilyenkor is belefér 1 klikk lefelé. Hát itt nem fért, bebuktam.

Namost ezt hamar "megtudta" az AI, így másnap landolt két 90 milliós ajánlat a Realtól és a PSG-től. Nyilván menni akar.

Tényleg szuper ifi, nagyon nagy jövő jósolok neki, ráadásul már most model citizen. De 90M...

És ha nem engedem el most, van kábé 4 hónapom, hogy valahogy a kegyeibe férkőzzek, és aláírjak vele egy olyan szerződést, amit amúgy sem akarnék.

Az eszem tudja, hogy el kéne engedni, de mégis nehéz. A vezetőség is keresztre feszít, ha eladom. Még az ilyen 2 csillagos B-kategóriás ifiért is sír a szájuk, ha eladom őket némi apróért 21 évesen...