Ocean Creative Commons License 2022.04.11 0 0 113406

Igen, Milner óriási kedvencem, IRL is.

Őt bármeddig megtartottam volna, de sajna nála már ott virít a "RET", 38 évesen, 605 PL meccsel a háta mögött befejezte.

A 2 csillag is reálissá vált mostanra, 4-5-ös gyorsaságával nem sok poszton volt használható már.

Ebből a szempontból CR volt eddig az egyetlen cheat, akit láttam, hogy 36-37 évesen is mondjuk még minden értéke (gyorsaság is) 10 feletti volt.

Egyszer lenne egy saját ifim, akivel ezt elérem...

Viszont Model citizen, és 20-as DET, így rengeteg ifi mentora volt, és segített kijavítani a gyengébb személyiségű játékosokat.

A 2024 év végi alap kezdőm így nézett ki: Alisson - Robertson, van Dijk, Matip, Trent - Keita, Szoboszlai* - Wilson*, Firmino, Salah

*Henderson is 33 már, Szoboszlai egyszerűen jobb, illetve hát Manét azért is mertem eladni, mert  20-ban Wilson-t jóval jobbra csinálták, mint amilyen a valóságban lett, így ő simán bevethető ott.

A néhány idegen akiket láttok, mind úgy jöttek, hogy lejárt a szerződésük, és Pool szinten alacsony fizut tudtam adni nekik: Ödegaard, Zirkzee (őt nem is ismertem, Ajaxtól jött holland, de brutál jó), Mancini - csere DC, Puig - ő nem vált be, adom is el, Valverde nagyon bejött és Katterbach - csere DL Robertson mögé.

Az összes többi pedig már regen.

 

Előzmény: Barry Unger (113405)