aCece Creative Commons License 2000.01.31 0 0 140
Hello!

Nekem ezek a 'fura' dolgok tetszettek mindig is. Neha tortennek is olyan dolgok, amik eloszor furak, aztan idovel hagyomanyookka valnak. Szoval idovel ellaposodnak. Epp ezert talan nem is az egy nagy fura dolgon van a lenyeg, mert az nem megy egykettore, hanem a sok ki apro 'furcsasag', amit inkabb enevezzunk erdekessegnek. Epp ezt szoktam emlegetni, hogy meg a bulizasis a hetkoznapomk resze lesz a torzshelyek, es a szokasos programok altal, ezert egypar evente elkel minddig egy uj, viszonylag nagyobb szabasu kezdemenyez. AMinel nagyszabasyubb egy dolog, annal lassabban evul el, mit erdekesseg.
Viszont ezejk a nagy dolgok lassan is szuletnek. Az Eiffel torony is nagy befektetes volt, de azi inkabb penzben merheto. Egy karneval felfutasa viszont peldaul leginkabb ido kerdese, no meg persze aze, hogy mennyire erdekes az a valami.

Veszpremnek itt van egy var, ami termeszetesen erdekes a maga modjan, de ettol meg nem jonnek ide a latogatok mas varak helyett, vagy nem hagyjak ott egy napra a Balatoni nyaralasuket, hogy Veszpremben verjek el a penzuket. Nyaron a var itt nalunk csendes, eltekinte egy-ket szorvanyos programtol, ugyanugy, mint a belvaros. No de nem ismetlem magam.

No de igaza van Muraknak, beszelni konnyu. Viszont ettol fuggetlenul rosszul esett az a Nepszabis cikk kicsit, mert bennem van tettvagy, csak egyedul keves az ember. Osszefogni kellene, erre volt egy kezdemenyezesem a 'Veszpremi Fesztival Bizottsag' felallitasa. Termeszetesen ez csak neveben bizottsag, mert jol hangzik. :) Valojaban azokat az embereket gyujthetne magaba, akik tennenek valamit, hogy Veszprem jobb legyen, de klon-kulon kevesek ehhez, es keresik a hasonlo embereket sikertelenul.

No, hogyom a szonoklatot, remelem nem csak itt a forumban
talalkoznak ossze a nagy szellemek :))))

Mar csak 11-et kell aludni a Fintor-talalkozoig :)

Cece

Előzmény: heki (138)