Hírfigyelő Creative Commons License 2022.04.07 0 0 901

"Tényleg érdekes párhuzamok... csak egy igazán infantilis ember von párhuzamot egy ócska Bud Spencer vagyis egy 44 éves olasz vígjáték és az aktuális magyar választás között."

 

 

És te meg persze biztos vagy abban a marhaságban, amit ebben a mondatban leírtál... :-)))  -- Minden tiszteletem... .. :-))) :-D :-D

 

Mert nem értetted meg azt az egy lényeges mondatrészt, amelyet a filmíró mondat ki a szereplővel!:

 

"Aki fogad, veszít!"

 

 

És ez örök igazság marad, mert bármiben akarsz fogadni, 10000 esetből jó ha egyszer jön be a fogadásod, akár neked, akár bárki másnak.

 

Karigeri meg lefogadta, hogy az ellenzék most 2022-ben mérhetetlenül jobban áll, mint 2018-ban; és persze nem jött be a számítása!

Vagy talán bejött??!! Nem állíthatunk ilyet, mert nem jött be neki.

Így jár az a politikai erő, amely fogadásokra alapozza a jövőjét... ! :-))) Jelen esetben a balliberális oldal, amelynek Karigeri is része.

 

Akkor tudnál engem infantilisnak nevezni, ha a tények az ellenzék megerősödését igazolnák, és nem pedig a kormányoldalét! Így viszont nem... ! Erősebb arányú kormánypárti 2/3 született, mint amilyen 2018-ban megalakult!

 

(A színész meg nem tett mást, mint kimondott egy örökérvényű igazságot egy rövid tőmondatba beletéve: Nem alapozhatjuk az életünket a jószerencsére, mely egyszer mellettünk áll, máskor meg nem; azért hogy normálisan boldoguljunk is, azért kemény munkával kell az alapokat letenni, vagyis "azért valamit le is kell tenni az asztalra"!)

Előzmény: Omar Khajjám (888)