Hírfigyelő Creative Commons License 2022.04.06 0 0 878

"Velük biztos nyertek volna"

 

 

Hát velük aztán tényleg nyert volna a Balsiker-Összefogás... .. :-))) :D :D!

Karigerire gondolva, egyenesen a Zuglói kerületi polgármesterként elkövetett bűvészmutatványai jutottak eszemben amit a parkoltatási rendszer körüli visszásságokkal kapcsolatban kiderítettek őróla, aztán az hogy amikor elkerült onnan a Főpolgármesteri székbe, akkor Zuglót egy másik csalásgyanús baloldali "díszfigurára", Horváth Csabára "hagyományozta" rá aki ugyanazt folytatta, amit Karigeri félbehagyott, majd pedig amikor Karigeri mint már Főpolgármesterként "bűvészkedett össze" mindenféle gyanús pénzügyi "tranzakciót", és az ezekkel kapcsolatos magyarázkodást a Széchenyi Lánchíd felújítása körül.

 

Karigerinek ugyanolyan gyenge a felfogóképessége mint Makizajnak, és mindegy hogy Gyurcsány melyiküket bízta volna meg a kampány levezetésével és a miniszterelnök-jelölti pozíció elvállalásával, kettejük közül Karigerivel is ugyanolyan lebőgés lett volna a balbuktás kampány, mint amilyennek Makizaj "koordinálása" és "irányítása"alatt "sikeredett"... !

 

 

Mindegy melyikük kampányolgatott volna, mert úgysem lett volna más az eredmény, sem egyik, sem másik variáció esetében sem... .. . :-)))!

Előzmény: Polisiker (869)