r.tonyo4 Creative Commons License 2022.04.06 0 0 59366

Igen, lehet azt mondani, hogy ez ilyen. Mert nekem ezért az árért belefér az, hogy  látok egy csavarfejet, pl a képen is van egy és a kézifék alatt is és ki tudja még hol. Engem ezek nem érdekelnek. 

Viszont az ilyenek már annál inkább, mert ez tök egyszerűen megoldható lenne. Majd erre rákérdezek, mert a fényezett felületen van és azért nem szeretném, ha ott kezdene rohadni. 

A tegnapi szellőzőrostély zörgés valószínűleg a hideg miatt van, mert ma reggel kb 5 fokkal volt melegebb, mint tegnap reggel és  már nem hallottam. 

Egyébként továbbra is jó a kocsi, az igazi menetpróbája egy húsvét előtti 1500 km-es túra lesz, 4 személlyel, megpakolva. Nagyon kiváncsi vagyok a fogyasztására, a helykihasználásra, a csomagtár pakolhatóságára, a vezetőülés hosszútávú kényelmére és az ablaktörlőre. Ez utóbbira azért, mert a korábbi kocsimban volt esőérzékelős ablaktörlő, és amennyire idegenkedtem tőle, annyira megszerettem. Az egy nagyon hasznos dolog, mint ahogy az automatikus kézifék hiánya is megszokást igényel. Ha ez a kettő benne lenne a Dusterben, akkor már Renault lenne. Szóval nem véletlenül nincs benne. 

Előzmény: TgY (59357)