bigacsiga2003 Creative Commons License 2022.04.05 0 1 38806

szerintem az egészben az a legszomorubb, hogy ez a teljesen tudatlan es tanulatlan réteg pont jó mindenkinek. Mert halál egyszeruen lehet manipulalni, ezrt nem lesz itt soha normalis oktatas, normalis modern magyarorszag, egy Svájc, hanem csak ez a kibaszott debil rszag, ahol a középzeket szétlopók nyilvan maganiskolakba adjak a gyerekeket.

 

a másik nagy tanulság szerintem az, hogy teljesen mindegy kit indít az ellenzék. ha 2026 -ban földre száll mindenki szeme láttára Jézus Krisztus, és ő lesz a jelölt, ez az irdatlan propaganda média másnapra telebassza az országot 10.000 plakáttal, hogy Jézus valójában a Sátán gyereke, emellett még BUZI is meg migráns is és ha ő nyer akkor a zsidók mind megölnek mindenkit. Jó eséllyel ugyanezt mondanák majd a templomokban is. Ez gészen biztos, és így tényleg nem lehet, mert lehet itt kisujjat eltartva kávézgatni és azon elmelkedni, hogy jaj ja meg kéne érteni a vidéki parasztot, a városi suttyót is DE MI A FASZNAK?? ha mostantüól ez lesz a rendszer - és mi a faszért valtoztatnanak - h 5 perc négyévente, 100ezer plakát és sokszor full, nyílt hazugságok (háború, ovódákban megfagynak a gyerekek, stb -  a felcsuti CIGÁNY a választás napján konkrétan lekommunistázta az egész ellenzéket - szóval így mégis mit akar és ki??

 

Itt Orbánt akkor lehet elküldeni a retkes büdös gecibe, ahová való lenne ez az aljas szar cigány tolvaj, ha jönne valaki, aki azt mondaná, gyerekek itt van 500milliárd forint, járjátok a falvakat 2 évig, legyetek mindig ott, éljetek ott és propagaljatok, mondjátok el az igazságot orbanrol, hazudjatok is rola még nagyobbakat nyugodtan, istenitsetek az uj Jezus Krisztust, és itt van egy két havonta egy két tizuzres, kanna benzin, telefon a gyereknek, hello hello. Plusz nyilvan minden media feluleten még 1-2 száz millairdert nyomni az ellenzeki propagandat. 

 

Szóval szerintem 500-700 millairdbol siman lehetne kormanyvaltas, kevesebbol nem. ez van.

Előzmény: bigacsiga2003 (38804)