Nyugdijas_szektor Creative Commons License 2022.04.05 0 3 38786

1) Annyi változott, hogy a szoci nyugger szavazókból mára fideszes nyuggerszavazók lettek.

2) Nyilván lesznek részletesebb, szavazókörökre lebontott elemzések a választások után.

3) A közvéleménykutatások pontosságát erősen befolyásolja, hogy a kiépült erősen autoriter rendszerünk miatt a telefonos megkeresésre egyre kevésbé őszintén válaszolnak az emberek. Ráadásul az igazán korrekt elemzéshez minden választókörzetben 1000-es mintát kéne használni, erre meg pénze csak a Fidesznek van. Ezek az elemzések meg nem nyilvánosak.

4) Nekem azzal semmi bajom nincs, ha valaki a saját érdekei vagy zsebe szerint szavaz. Szerintem túlgondoljuk az egészet, ezt a választást teljes egészében, 100%-ig a ZSEBEK döntötték el. A hatósági áras csirkefarhát és benzin, a gyorsan megadott 13. havi nyugdíj és pont a választások előttire időzített adóvisszatérítések. A többséget meg lehet venni kilóra és a Fidesznek ott volt hozzá az egész államkassza és nem féltek könyékig belenyúlni.

5) Az első elemzések szerint az eltűntek nagy része Jobbik szavazó, egy másik része meg látva az Orbán rendszer kiépülését lelépett külföldre.

6) Országos hálózathoz pénz is kell a lelkesedés mellé. Van egy növekedési korlát amit lelkesedésből ingyen el lehet érni.

 

Előzmény: Tonio 2.0 (38780)