Törölt nick Creative Commons License 2022.04.05 0 0 215175

Csábító, és 20e-ért meg főleg (ez most komoly??? 20 ropogósért az ami a képen van? :-O vagy csak "kamu" az egész, valami más kerül annyiba ami a képen látható, .... de elég hihetetlen hogy 20 rugó a képen látható gyalupad) de Stolaz utána ráhibázott, egyre többet szambázok a rámeső 35 m2-en.

 

Plusz még mindig megvan a fejemben az "álomgyalupadom", legalábbis papíron. Évek óta az összes kabátgomb megvan, a képeken kívül még plusz egy Veritas satu, meg a terveket is megvettem a szamurájtól, meg a 6 részes videó-sorozatot is, de ... nemtom miért nem kezdtem hozzzá. Ennek lassan 5 éve. Mostanság épp a faanyag-árakkal "nyugtatom" magam. Pedig múltkor is szégyen-szemre a lakatos satuban csináltam a csapolásokat. De én akkor is a szamurájét akarom megcsinálni. Nem tudom miért, de nekem az övé jön be.

 

Ahhoz viszont tőle meg kéne szabadulnom. "Hatalmas" (260x120 cm), és igazi rumli-központ. Az egyhúsz mélységbe még én is kapaszkodok, pedig 185 magas vagyok. De pont ezért rumlis hely - ami nem kell azt "hátra" teszem, aztán elé, aztán megint elé .... most már látom hogy hiba volt az ekkora asztal. De micsi vele? Meghirdetni felesleges, az autószerelő tesómnak anno ingyé felajánlottam, hogy remek szerelő-felület lehetne, mióta családi házba költözött még helye is lenne hozzá .... de időközben csinált 2 gyereket, és semmi ideje maszekolni. A saját autómat is én szerelem :D

 

Viszont ez a gyalupad hirdetés, ez nem semmi ... anno, majd 7 éve az én gagyi asztalomhoz a faanyag + a 2 munkapult is minimum 2x annyi volt (a 2 munkapultra emlékszem, 16e volt). Ha így nézem, a képen látható gyalupad 20 Mátyásért gyakorlatilag testvéri ajándék. 

Előzmény: adam654321 (215167)