kraxx Creative Commons License 2022.04.04 0 0 8

Szeretitek a vallási tikokat? Elmondok ketto jó alaposat!

 

Ha megnézitek az Irlmaier próféciát (a link a bevezeto hozzaszolásban), ez áll benne:

 

 “A papokat hat kivételével megölik, a pápa elmenekül.”

 

Ez valójában isteni akaratot tukroz, ezek a jelenlegi babiloni egyházak (katolikus, református stb), melyek ossze vannak fonódva az államhatalommal, valójában nem az istent szolgálják (a vezetoik tudatosan, a kozonséges papok pedig meg vannak vezetve), hanem a Jelenések konyvében emlegetett "asszonyt" v. "paráznát", akinek székhelye Rómában van. 

 

Jelenések

17:9 Itt az elme, amelyben van bölcseség. A hét fő a hét hegy, amelyen az asszony ül;

17:18 És az asszony, amelyet láttál, ama nagy város, amelynek királysága van a földnek királyain.

 

Róma, a hét domb városa. 

 

Róma tonkretétele és a papok kiirtása pedig így van emlegetve a Jelenésekben:

 

Jelenések könyve: 17:16 És a tíz szarv, amelyet láttál a fenevadon, ezek meggyűlölik a paráznát, és kifosztják és mezítelenné teszik, és eszik annak húsát, és megégetik őt tűzzel.

17:17 Mert az Isten adta azoknak szívébe, hogy az ő szándékát cselekedjék, és egy szándékon legyenek …

 

 

A Jelenések konyvének "parázna asszonya" azonos a sumer-babiloni Istárral, aki "a szerelem, a viszály, a termékenység, az anyaság istennője." a babiloni mitológiában. Az ókori Rómában Cybele v. Kubelé istennoként ismerték.

 

Istár fo szimbóluma a nyolcágú csillag, melybol nem véletlenul pár a Szent Péter bazilika márvány  talapzatára is rá van festve... https://en.wikipedia.org/wiki/Star_of_Ishtar

 

... és most jojjon a másik nagy titok: hogy valójában o Szent István titkos istene is, nemcsak a pápáé... István még a hivatalosa aláírásába is becsempésztette a nevét: Ister-Istár

 

https://hu.wikipedia.org/wiki/F%C3%A1jl:King_Saint_Stephen_signature.svg

 

(nem István hanem Ister!)

 

És a titok a magyar nép valódi kiléte és korábbi, pogány istennoje felol:

 

István egy olyan építészeti folyamatot indított el, amit leszármazottai is folytattak, és amiben nyolcszögletű templomtornyok, nyolcszögletű szentélyek hirdették a Mária-kultuszt, az Anyaistennő minőségét, lelkületünknek a Nőhöz, az Anyához való kapcsolatát. Egy olyan társadalmi berendezkedést, ami hasonlóan a méhek életviteléhez, az anyakirálynőért él, és ha kell, érte hal meg. Ezeknek a méheknek a sokasága védi a nőben fogant szerelem-vallást, ezek a méhek pedig nem mások, mint a méhek garja, a mah gar, vagyis magyar nép. Nem Szent István óta, hanem már jóval előbb, Atilla is ezt az Utat járta. Nem véletlen, hogy idegen nyelven országunk Hungary – a hunok garjának jogutódja.

 

https://www.szellemvilag.hu/szent-attila/a-hun-attila-es-a-merovingok-4-resz

 

A hun időkben a méhek szervezeti felépítésének jelképes tisztelete gyanánt, a nő tisztelete gyanánt, Istenanyánk iránt érzett hódolatuk kifejezéseként, Mária Magdala méhének gyümölcse megőrzése gyanánt felveszik a méhek sokasága, a méhek garja, a méh gar, a mahgar, a magyar nevet.

 

Igen, a bibliai "parázna asszony" azonos a hunok "Anjahita" szerelem-istennojével, azért volt titokban a "holgy" István titkos, rejtegetett istennoje is...