BigBlond Creative Commons License 2000.01.27 0 0 5
Remélem sikerül hamar lelkikben túltenni magad rajta... (Így ismeretlenül is)
Ha elhúzódik esetleg hónapokig vagy évekig, leírom a saját tapasztalatomat, példamesének.
Íme az én sztorim:

Egyszer volt, régebben egy kapcsolatom -2,5 évig tartott-, és az első igazi nagy és kiteljesedett szerelmem volt a lány. (Ági.) (Egyben a 2. lány, akivel aktus is történt)
Miután szakítottunk -java részt banális okokból is-, még a sors megsuhintott kb. 8 negatív csapással. (Meghalt az Édesapám, milliós rendű családi tartozás, tönkrement üzleti vállalkozás, katonai sorozás, stb.) Mindezek szinte egyszerre.
"Kóma" néhány hónapig. {A legjobban az fájt, hogy amikor az eX barátnőm Édesapja meghalt, én mellette álltam, és lenyeltem a sértéseit, mivel tudtam, ez a halálesetből adódik. Ezzel szemben Édesapám halála a családomban tabu volt, mint beszédtéma. (Talán e miatt sem sikerült a dolgot a mai napig teljesen kiheverni, pedig ennek már 5 éve...) S ugye nem volt mellettem az eX barátnőm..., hanem megjelent a temetésen fekete miniszoknyában (kora ősz) mint egy külön fintora a temetésnek...}
Kapcsolatunk vége után sokszor próbáltam újrakezdeni Ágival, eredménytelenül, és így utólag fölöslegeden csináltam hülyét magamból.
A következő barátnőm az esetet követő 8 hónap múltán szinte felszedett, azaz Ő tette meg az első lépést.
A következő nyolc barátnőmmel, (évek sora alatt) -majdem mindíg- azért lett vége a kapcsolatnak, mert bennük Ágit kerestem... (Én hülye)
Mígnem egyszer vagy 2-3 éve találkoztam Ágival a lakásukon, egy bizonyos kölcsön adott és vissza nem kapott könyv kapcsán.
Sőt, kis idő múlva megjelent az akkori barátja (a mostani férje).
Ági közben teljesen elhízott, a mellei elfolytak, a cigit a barátjával percenként nyomta el, és a barátja egy amolyan tenyeres-talpas paraszt, az IQ-juk kettőjüknek nem ütötte meg az enyém felét (pedig előtte Ági egy értelmes lány volt.) A baráti köre is lezüllött emberekből állt. (ellentétben akkor, amikor együtt voltunk) Egyszóval teljesen megváltozott.
S ekkor döbbentem rá, hogy ÉVEK SORA ÓTA, EGY MÁR NEM LÉTEZŐ LÉGVÁRAT TARTOTTAM MEG AZ EMLÉKEZETEMBEN, ÉS EZT A LÉGVÁRAT VETTEM ETALONUL AZ ŐT KÖVETŐ BARÁTNŐIMMEL VALÓ ÖSSZEHASONLÍTÁSBAN.
No comment.

Persze ennek már egy jó ideje, s így utólag minden könnyűnek tűnik.
De ha benne vagy a "dologban", ez egyáltalán nem ilyen egyszerű.

Ez a kis történet szolgáljon okulásként, minek végeredménye:
Aminek vége, az VÉGE. (pont)
EGY nő miatt sem lehet kivételt tenni ezen egyszerű szabály alól.

Az élet egy negy kirakósjáték. Te ennek egy puzzle darabja vagy. Mindíg keresed azt az EGY puzzle darabot, amelyik tökéletesen illik a tiedhez. Ez a lány, majdnem jó volt, de nem illett tökéletesen. Engedd vissza a kirakójátékba, és te is dobdd vissza magad a kirakóba, hogy megtalálhasdd azt az EGYETLEN EGY puzzlet, ami tökéletesen a TE PÁROD.

Sok sikert!

BigBlond