TOTIB Creative Commons License 2000.01.27 0 0 4161
Van itt egy-két régebbi hír is:

A Ferrari bejelentette, hogy február 7-én Maranellóban mutatja be új autóját, amely valószínűleg F320-as névre hallgat majd. Ugyanakkor a Prost azt közölte hivatalosan, hogy az AP003-ast február 1-jén Barcelonában tárja először a nyilvánosság elé, ám az autót már a következő napokban is tesztelni akarják a spanyol ringen.

*

A Williamstől kiebrudalt Alessandro Zanardi még nem döntötte el, hogy folytatja-e pályafutását. A 34 éves pilóta -- aki többmillió dolláros ,,bánatpénzt" kap az angol istállótól -- így nyilatkozott: ,,Le fogok ülni a családommal, hogy elgondolkodjunk a jövőn. Ha visszaköltözik belém a tűz, talán még Amerika is szóba jöhet, de ezzel most nem akarok foglalkozni." Mint ismeretes, Zanardi kétszer nyerte meg az észak-amerikai Cart-világsorozatot.

Ugyancsak a Williamsszel kapcsolatos hír, hogy Ralf Schumacher már hétfőn délután tesztelte Barcelonában az új FW22-est. A német pilóta hat mért kört tett meg, a legjobb ideje 1:26.26 perc volt.

És végül egy kis személyes vélemény:

Mikor Zanardi bekerült a CART sorozatba, igencsak meglepődtem, pláne, hogy milyen jó időket futott. Azonban elég nagyképű lett, így hamar kiábrándultam belőle. De az biztos, hogy ott szenzációsan vezetett, a csapattársa általában meg sem közelítette. A Forma1-be visszatérve kiderült, hogy ezek a járművek (műszerek) nem az Ő kezébe valók. Bár nem rajongok érte, azért a CART-ban még szívesen nézném néhány évig. Legalább bebizonyíthaná, hogy tényleg tud vezetni.