" Senkit sem ismerek itt, hogy ki milyen szinten áll szakmailag. Vagy kötelező lenne tudnom mindenkiről?"
Nem kell. De éppen ezért kellene mindenki véleményét meghallgatnod és nem csak azét aki az elképzelésedet megerősíti...
"Nyilván az általam linkelt oldalon bemutatott használat azért úgy van, mert ha az egyik munkalapnál a sablon egyik felét használnánk, a másik munkalapnál a másikat, akkor már lehetnek eltérések."
Nyilván nem, hanem azért amit Kamelot mondott. De mivel ez is egy erős elképzelésed így ha nem erősítik meg akkor a választ eldobod mint "veled való kötekedést"
"Az, hogy kapok egy olyan választ, hogy a yato nem az a kategória amivel lehet pontosan dolgozni, számomra nem érdemleges válasz. Ha úgy kaptam volna választ, hogy a yato nem az a kategória, mert... "
Mert nem kell kifejteni. Ha az az igényed hogy "El akarok indulni egy tereprali versenyen egy velorexxel szerintetek nyerni fogok?" És kapsz rá egy olyan választ hogy " A Velorex nem az a kategória hogy egyáltalán elindulj" akkor sem lesz kifejtve, hogy miért. Mert egyrészt nem kell, másrészt tapasztalatot kérdeztél nem pedig akadémiai állásfoglalást. A tapasztalat meg az, hogy a Yato nem az a kategória. Pont.
"De az olyan válaszok, amikről érződik az arrogancia, azt nem szeretem és nem vagyok rá kíváncsi."
Minden válasz értékes válasz. Akkor is ha az nem tetszik neked mert nem egyezik az elképzeléseiddel. Sőt kifejezetten téged akar megóvni a csalódástól.
Kívánok neked sok sikert a munkalap beszabásában, és kérlek oszd meg velünk az eredményt is képekkel itt a fórumon.