Applefan Creative Commons License 2022.03.21 0 1 217968

Ha megengeded, érvelnék. :) Még egyazon márkán belül is óriási világok és stílustörések vannak. Csak az Alfánál maradva: egy klasszikus, vérpezsdítő 75-öst, GTV Alfettát vagy egy 164-est nehéz összevetni egy MiTo-val vagy akár egy mai, felpuffasztott kompakttal, a Giuliettával. Két világ. Néhány sarkos példa:

- amilyen rút és betegágy egy Peugeot 307-es, annyira vágyható és csodás a Pininfarina tervezte 306-os vagy a 406 coupe.

- a Toyoták az ásító unalmat jelentik az elmúlt 20 évben (a VW mellett), de azért ne felejtsük, volt nekik Supra, Celica vagy a polgári Camry, ami azért kívánatosabb autó, mint egy mai Auris...

- VW Bora = hideglelős érdektelenség, de azért volt ott egy Scirocco, Corrado is stb-stb.

 

Az IS200 és mondjuk egy kortárs Alfa 156 között több hasonlóság akad, mint különbség. A legkisebb közös többszörösök mondjuk a különcség, prémium érzet, vezetési élmény, sportosság.

 

Hogy miért vicces a hátsó két kis ködlámpa, azt nem tudom, de ha irónia akart lenni, akkor nem osztom, szerintem egyedivé, elkülönbözővé teszi inkább. (Más Lexus az IS200-on kívül nem tetszik különben.)

Előzmény: Adm (217966)