Törölt nick Creative Commons License 2000.01.24 0 0 19
Hali !

Igencsak érintett vagyok a dologban, mert folyton lemeszelnek valamiért a vamzer fakabátok.

Egyszer megkérdeztem tőlük, hogy miért pont mindig engem szúrnak ki. És kivételesen normális választ kaptam: azért mert a túl drága autókban vagy gengszter ül, aki veszélyes, vagy olyan gengeszter, akinek sok pénze van és minden rendben van vele, vagy milliomos, akinél szintén minden rendben van. A túl szakadt, túl öreg kocsikban csórók ülnek, akiknél szintén vagy rendben van minden vagy nincs pénzük.
Ezért a középkategóriás, középkorú autós, borostás slampos fickókra utaznak, akiken látszik hogy linkek, mert mindig van náluk 5-10 ezer ft és majdnem mindig sárosak valami okirat dolgában.

Mit mondhatnék erre ? Gratulálok fiúk ! Csak így tovább, szolgáljatok és védjetek !

Egyébként a pontrendszer talán még jó is lehet, mert van legalább három sanszod. Most, tudtommal már egy piroslámpa miatt is azonnal elvehetik a jogsit.

Egyébként természetesen hogy terror. A magyar rendőrség és társszervei képtelenek uralni a belügyi helyzetet, képtelenek a közbiztonságot, a korrupciót nemhogy legyőzni, hanem egyáltalán kicsit is belelátni, hát méginkább koncentrálnak "sikerterületükre", a közlekedésre.

Dicsérjük őket, hogy legalább ezen a területen hatékonyak és nem impotensek.
Nagy dolog ez is. Halleluja.

Üdv
Big