Szia!
Ez az első autóm, ami tud kommunikálni mobillal, a munkahelyi autóknál meg ezt a szolgáltatást egyáltalán nem használtam eddig sem a munkám jellege miatt.
Így nem törvényszerűen mérvadó a tapasztalatom.
Ugye nekem is Life I30-am van, amiben ráadásul nincs érintőképernyő sem (Nem érzem hiányát).
Samsung A32 5G telefonom van (most néztem meg a névjegyében, fogalmam sem volt róla, hogy milyen).
Gond nélkül kapcsolódik az autóhoz, a pár hét alatt még egyszer sem szakadt meg a kapcsolat. Zökkenőmentesen tudok vele telefonálni, illetve folyamatosan netes rádiót hallgatok így rajta. Egyszer szakadt csak meg a zenefolyam, de akkor sem a telefon kapcsolódott le (kipróbáltuk egy próbahívással), csak egy völgyben autózva szakadt meg a netes kapcsolat.
Ui: Nem tartozik a kérdéshez, de mivel utaltam rá nemrég, hogy ezen a hétvégén terveztünk egy hosszabb autópálya etapot még az első 1500 kilométeren, ezért számolok be a fejleményekről.
Sajnos a párom balesetet szenvedett közvetlenül az indulás előtt (bokatörés), plusz haláleset is történt a családjában - pár órával később.
Szóval a legkisebb gondunk is nagyobb annál, mintsem hogy az autóval foglalkozzunk.