Sziasztok!
Sziasztok fórumozok!
Ismét egy pár gondolatot szeretnék megosztani veletek.
Tegnap vettem át a - nem beígért, elsődlegesen szerződést kötött - lakást. Ebből az alkalomból meg szeretnék osztani veletek pár gondolatot ami megfogalmazódott bennem, hátha segít.
1 évvel ezelőtt kötöttem egy lakásra szerződést de úgy azt a sors, hogy azt a lakást nem tudtam megkapni majd az azt követő lakást sem tudtam átvenni, tehát a sorban ez már a 2. Volt. Aztán szóba jött lassan egy év elteltével a harmadik lakás! Így arra kötöttünk új szerződést az én ügyvédemnél. Majd három hónap várakozást követően tegnap birtokba is tudtam venni. Szóval azok az emberek akik a befizetett összeg után már várakoznak és szeretnék a lakásokat birtokba venni tapasztalataim szerint nem is biztos hogy azalatt az idő alatt amit eredeti szerződésben rögzítettek megfogja kapni! Magam részéről türelemre szeretném inteni azokat akik valamilyen okból ehhez a céghez, Vavrik Péter cégéhez jöttek lakást vásárolni. Továbbiakban saját példám is jól mutatja hogy több esetben nem tudtam elérni a céget a leterheltségük okán, viszont mindenkit arra ösztönöznék, hogy menjen be az irodájukba ott fogadni fogják és megtudja beszélni a dolgainak az állását.
Azt hogy nem lehet elérni a céget - sok esetben, és ez valamilyen szintű bizonytalanságot eredményez ez - nyilván nem jó senkinek, viszont tudni kell hogy Péter cége eléggé leterhelt sok a kliens, viszont mindenkinek próbálják megoldani az ügyet meg megnyugtató módon!
Véleményem szerint ebben a cégben tisztességes emberek vannak, a bűnözőket Zelei Péter cégében kell keresni! Ha kellően türelmesek vagytok szerintem meg is lesz az eredménye, ha elég türelmesek vagytok visszakapjátok a pénzeteket egybe (vagy részletekben) ha még türelmesebbek vagytok lakást is!
Aki a rendőrséghez kíván fordulni szíve joga megteheti, ha ettől remél megoldást tegye is meg, de felhívnám a figyelmet arra, hogy egy rendőrségi feljelentés következményeként a nyomozás eltarthat hónapokig! A bírósági eljárás is évekig tart! Nyílván ha pénzéhez akar jutni valaki akkor polgári peres eljárást is kell indítani ami ismét évekig el nyúlhat! Magam részéről ezért javaslom nektek hogy inkább egyezetek meg, mint a példa is mutatja, egy év kellett a megoldáshoz részemre nem hiszem hogy a legtöbb embernek ennél több időre lenne szüksége (persze minden ügy más) ahhoz hogy eredményre jusson vagy így vagy úgy.
Nem kívánok senkinek a kérdésére reflektálni, nem akarok senkinek a mankója lenni, hogy járásában így segítsem, mert aki nem bírja a - jó értelemben megfogalmazott - bizonytalanságot az ne kössön szerződést Vavrik Péterrel! itt az idő faktor az egyetlen olyan negatív dolog amit valóban nehéz pszichológiailag kibírni, de ha valaki elég erős és ki tudja várni a sorát annak szerintem nem marad el az eredmény sem.
Üdvözlettel:
Bogi