1116 020-7 Creative Commons License 2022.03.12 -1 2 10455

Up!


Tervezési szerződés megkötésére irányuló közbeszerzés a Zalaszentiván - Zalaegerszeg vasúti vonalszakasz és kapcsolódó vasúti bekötések projekt teljes körű engedélyezési- és tenderterveinek, valamint tenderdokumentációjának készítése és a szükséges engedélyek megszerzése tárgyában.

A tervezéssel a 25. számú országos jelentőségű, közforgalmú vasútvonal Zalaszentiván - Zalaegerszeg közötti villamosított vasúti vonalszakasza érintett (pontosabb lehatárolás a feladatleírásban).

Beszerzés mennyisége:

A vonalszakaszra korábban készített és a Szerződés részeként átadásra kerülő (a tervezési diszpozíció alapját képező) Összefoglaló dokumentum megállapításait is figyelembe véve el kell készíteni az engedélyezési terveket és tenderdokumentációt a következő fő műszaki tartalomra:

- ~8vkm új építésű vasúti pálya (meglévő egyvágányú pálya melletti kétvágányúsítás (~5 vkm) és átadó-fogadó állomási vágányok (~3 vkm) összesen, szükséges kitérő kapcsolatokkal (~14 csoport kitérő))

- az érintett vasúti pályához tartozó felsővezeték rendszer (~8vkm)

- az érintett vasúti pályához tartozó műtárgyak

- az érintett vasúti pályához tartozó vasúti távközlés

- az érintett vasúti pályához tartozó biztosítóberendezés átalakítás az érintett állomásokon (Zalaszentiván, Zalaegerszeg és 2 deltakapcsolatnál, KÖFI távvezérlés kiépítésével, ETCS telepítéssel).


https://ted.europa.eu/udl?uri=TED:NOTICE:124816-2022:TEXT:HU:HTML&src=0