cseik Creative Commons License 2022.03.08 0 1 133

ez a jóslás nehéz dió, mert szinte minden jelenségre már kitaláltak magyarázatot. igaz, hogy nem konzisztens, néhány magyarázat ellent is mond más magyarázatnak, de létezik. az enyém azt tudja, hogy ezek a magyarázatok tökéletesen szinkronban vannak egymással és nem szükséges kiegészítő feltételek beiktatása. ami újat meg tudnék jósolni, azok extrém feltételeket igényelnek. pl. a szupravezetés, vagy a nagy tömegű objektum környezetében lévő paraméterek változása.

vannak kísérletek, amikkel lehetne bizonyítani. én eddig az interferométeresben gondolkodtam és ez elv alapján találtam ki a kísérleteket. meg is próbáltam összerakni, de értékelhetetlen. ha a szomszéd szusszant egyet, már szétugrik az interferencia kép. pedig ezzel lehetne bizonyítani az éter sűrűségváltozását, a fény változó sebességét, a mozgó tömeg hatását, az anyagfüggő gravitációs erőt stb.

most a tudományos fórumon keresem azt, aki ezeket meg tudná csinálni. ha ez nem vezet eredményre, akkor tovább gondolkozok, hogy lehetne elektromossággal fénysebességet mérni. zárt láncon nem számítanak a mechanikai rezgések.

van még a fény-rés kísérlet, ami annyit tud bizonyítani, hogy a sávos kép nem interferencia, de azt nem, hogy G részecske áramlás. pontosabban azt bizonyítja, hogy az interferencia kép olyan körülmények változására is módosul, ami elvileg nem számítana.

nemsokára kezdem azt a kísérletet, amivel azt tudom remélhetőleg bizonyítani, hogy az elektron keletkezik és megsemmisül az indukció során. már megjött a legtöbb cucc hozzá.

egyszer csak sikerül :)

Előzmény: szuperfizikus (125)