medkat Creative Commons License 2022.03.08 0 0 44

Egy-két emlékezetes történet megmaradt a sorozással kapcsolatosan.

 

Az albérlő srác.

Volt egy lakásom, amit rendszeren kiadtam albérlőknek. Egyszer egy 20 év körüli srác bérelte Péternek hívták. Beszélgetés közben egyszer megemlítette, hogy sorozásra kapott idézést, tudta, hogy kapcsolatom van a sereggel, de se katona nem akar lenni, se sorozáson megjelenni. Mondtam, hogy az elsőn lehet segíteni az ideiglenes alkalmatlanság megoldható, de sorozáson meg kell jelenni.

Kérdezte, hogy igaz, hogy ott meztelenre kell vetkőzni? Mondtam, hogy az orvosin igen, mert a fejed búbjától a talpadig megvizsgálnak. Jujj ez megalázó, szeméremsértő! Nem szeméremsértő a meztelenség szükséges a vizsgálatokhoz!  Nem lehet megoldani, hogy a gatya maradjon? Nem, Péter nem lehet megoldani ez alól nincsen felmentés, nincsen protekció!! A múlt hónapban a laktanyaparancsnok és a polgármester fia is anyaszült meztelen állt a sorozóbizottság elé, fel sem merült, hogy felmentést kapjanak a pucérság alól.

Hogyan készüljek az orvosira? Reggel zuhanyozz le, és hozd magaddal ez eddigi orvosi dokumentációdat. Amikor szólítanak bejössz az öltözőbe, ott teljesen meztelenre vetkőzöl, majd mintha férfi tusolóba mennél, bejössz vizsgálatra (a bizottságban csak férfiak lesznek.) Szégyelleni takargatni valód nincsen ezen minden fiatal férfinak át kell esnie.

Kb egy hét múlva nyílt a vizsgáló helyiség ajtaja, és Péter lépett be maga elé tartott pár papírt. Mondtuk a papírokat tegye az asztalra, vigyáz állás az első vizsgálati fázis a meztelen test szemrevételezése elölről, hátulról oldalról.

Péter középtermetű volt, világosbarna hullámos haja válláig ért, mellkasa átlagosan fejlett kicsit szőrős, hasa lapos, szeméremszőrzete fazonra igazított, alatta 5-6 cm hosszúságú vaskos vérpénisz, mögötte fejlett feszes herezacskó, combja izmos, lábai férfiasan szőrösek, feneke gömbölyű, telt, vágásában szőrős.

Utána néhány gyakorlatot kellett elvégeznie, magas tartás, rugózás hátra, majd előre nyújtott karral guggolások ilyenkor a pénisz előre hátra harangozik. Utána sétálgatás előre hátra meg kell nézni a járásképet. A gimnasztika után: súly magasság, vérnyomásmérés, látás, hallás, torok, gerinc nyirokcsomók vizsgálata.

Aztán oda kellett mennie egy széken ülő orvoshoz, az hátrahúzta a fitymáját megvizsgálta a makkot húgycsőnyílást, majd herét tapintott erre Péter „aahh, aahh” „nyugi fiam nyugi” mondta az orvos minden rendben. Az orvos utasította forduljon meg kisterpesz „mélyen hajoljon előre farpofát húzza szét”! Előbukkant Péter feszes egészséges ánusza telt herezecskója combok közé liffent, a golyók állását így is szemrevételezni kell.

Majd megnézte, hogy van e lúdtalpa. Készen vagyunk mondta, majd    barátságosan Péter meztelen fenekére ütött fiam mehet öltözni!

Ideiglenes alkalmatlan kategóriát megkapta.

Amikor következő alkalommal találkoztunk vigyorgott nagyon féltem vizsgálat előtt, de semmi megalázó nem volt benne örülök, hogy túlvagyok rajta és semmi komoly bajom.

 

A pincérfiú

Régebben rendszeresen bejártam egy kisvendéglőbe ebédelni, meg munka után meginni egy pohár sört. Volt ott egy udvarias pincérfiú, aki rendszeresen kiszolgált, többször beszélgettünk is Ákosnak hívták. Tudta, hogy kapcsolatom van a katonasággal, egyszer megkérdezte, hogy odaülhet-e az asztalomhoz kérdezne valamit. Persze.

Mondta, hogy sorozásra idézést kapott nem fél a katonaságtól van arra esély, hogy ott kantinos legyen? Lehet ez megoldható. Kérdezte, hogy igaz, hogy a sorozáson meztelenre kell vetkőzni, na nem azért, mert szégyenlős  volt már nudista strandon is, csak megkérdezi? Az orvosin átvizsgálnak igen. Nem voltam még orvos előtt meztelen, de fiatal férfiként szerintem nem lesz bajom belőle, ha tetőtől-talpig átnéznek. Ez így van válaszoltam. Én ott leszek? Szeretnéd, hogy ott legyek? Inkább én vizsgáljam, mint egy idegen férfi! Megoldható válaszoltam.

Egyik reggel a Hadkieg vizsgálati helyiségében Ákos anyaszült meztelen állt előttünk. Kb 180 cm magas volt fekete hajú, borosta szakállal széles váll, izmos mell, feszes has, szeméremszőrzete pénisz felett csíkban volt meghagyva, pénisze lógó állapotban banán nagyságú, herezacskója pénisz feléig ért. Combja lába izmos szőrős, feneke domború fekete szőrős.

Az előzőekben leírt vizsgálatokon esett át, széken ülve az intim vizsgálatot én végeztem. Amikor nemi szervét tapintottam halkan felsóhajtott, hallom szakítottál a barátnőddel? Igen ez így van. Hiányzik? Nagyon! Az ilyen hosszú pénisszel  a kutyapóz könnyen szokott menni sokat csináltuk úgy….

A főorvos odaszólt, hogy csináljunk egy prosztata vizitet is. Mondtam Ákosnak, hogy kisterpeszbe hajoljon be, és fogja meg a bokáját! A vazelines ujj könnyen tövig becsúszott, amikor megnyomtam a prosztatát halkan nyögött és farka félig felállt, rendben volt.

Készen vagy mehetsz öltözni. „A” kiváló minősítést kapott.

Amikor legközelebb találkoztunk odasúgta, amikor megnyomtam a prosztatáját azt hitte elélvez. Mondtam volt már ilyen, ez nem probléma.