repcsepista Creative Commons License 2022.03.04 0 0 1383

Golda mama anyakoc reff reff röff... aranyanya kocája fiadzik, szülési fájdalmak mak mak mak... éhes disznó makkal álmodik jacaca jacaca ccc...
                1.: Egykis süket duma sose árt? Na én valóban ufo (repcse -csészealj fénygolobis pacni stbbb...) nemtudom letagadni, deee...Az hogy látó, én álom látó vagyok, na mott itt... egy buta tusó fatuskó, apum, és fát vágnak rajtunk, te is? Hogy amiket álmodok, azt gyerekkoromba összejött ezzel, miE...
                2.: A testünk és itt minden amiben...elektromos magnes töltés van, ami miért nem a Kirlán foto... igaz vagy nem, nemigaz? Na ha megengeditek, ez azért mert mikor fogom magam lehudozni ... mert olyat mellé vágtam, mint mott...a bal jóslók? Na ejjel behatoltam az orosz -ukrán testvérháboru közepibe közein áztam? Csak érdekesség KÉP? De gyatrán tudom csak leirni, holott most is előttem vannak a DOBOZOK? Nizzitek a testünk az? Az érdekeség hogy a testünk az egy X, félix? Na aki ember annak van törzse, aki nem volt? Zett a mi is ufo vagyunkba, mi is vagyunk?
               3.: Vannak a KIVÁLASZTOTTAK... na mott olyan hogy halál nincs, egyáltalán!!! -henem akik gondolátába is ölnek, vagy xexxuállatoskodnak azok rögtön odaadták magukat az ANGYALUK??? -vége nicns többet napja fénye anja apja, egy gyilkos gépezet lett!!! Zna nem könnyü ide áthozni azt, amit itt ezzel a állati szemmel (csak ösztön ércés akiciin -reakcion csak?) egy záp napon, láttalak a golgotán... ami most EMBERRE GONDOLNI IS, LÁDD A KRUCZIFX EGY MADÁR ILYESZTÓ...szószerint magyar gyerek ... vót anád apád aha...léhet magyar szülőd?
               4.: Reggel még féltem...ugyanis itt van egy ezzel a szemmel láthatlan világ? -ami ládd...Zitt félre érthetetlenül láttam 6 frigyládát egy sorba, azaz ukrajna...fithellem...zitt több réteges oktávos energia mezők vannak, na abba, ami szeerintem az ami a kiválasztottak FRIGYLÁDÁJA... az csak utánzat vala, azért nincs sehol... mondjuk ha volt értéke, csak annyi?
5.: Az egyik az közvetlen ami a TV tornyot kilótték allatt vala, na hogy ...zitt itt vannak az al -világok ami zerintem men le a fekeke feneke...azaz nincs fenek, amit...na mott csak hogy azok a LÁDÁK... Na akik V V V -örök Warrosok... AZOK A FRIGYLÁDÁBA A FRIGY LÁDÁIKBA VANNAK!!! Fitelem, ki vagy mi lakkozik benned? A boldogságtól orditani tudnál? Na az ember...az is egy...itt ami a Jézus történetek, azis itt van, de csak azokba akik megtarották a szüleiket mert ha nem, akkor csak pózdornyákok? Itt olyan hogy szülő, nem lehet, lehet, ugyanis csak MAGYAR MAGYAR OK TESVÉREK KÖZÖSEG... fityljalcsak poligámiska -bigámiska hamiska ábra -sodoma gomora rég supp...vallás allah pitók, meg csak temp lopok vannak, na mostt itt midnen allah kulla az, ládd mauzólemikák s mott MINDEN ITT A BBRITA BUNDA BUGYIJÁBA VAN!!! Aki nem az nem számit, és ittvan hogy hogy vállagatjak hegyezik a zabot (Saul meggölte zázát Daviduk mindenkit megdug ezrét...(fiteljal mott mi lett ami kiyy...of David tróna trott... ami ennyi elég?
              5.: Ha figyelitek a SZENT IRATOK irásturók meg fart flári fariZeusUK... RUSSA HAZ LETT VÁGVA... ami most...FITELEM MINDEN KUROMÁNUK EZEN A FÖLDKERKSEGGEN A FRIGYLÁDÁSOK IRÁNYITÁSA ÁLTAL, ami mott igen igen Putin is... meg bden a bdn, ami ládd...ZITT AZ ÁLMOM hogy az oroszokkal ...na itt vicca... a SZU-t teljesen a FRIGYLÁDSOK...ami van a KÉT SÁRKÁNY KIGYÓ, NA MOTT A MI UFÓSINK ÁLTAL AZ EGYIK SÁRKÁNYKIGYÓ JUK, SZÉT LETT SZEDVE, AMI A KIVÁLASZTOTTAK ÜZEMELTETTEK AMI AZOKAT FELFALTA MIKOR A KIGYÓ SZÉT LETT SZEDVE...ládd mott... azokat megett... deee...
              6.: Na ha nem lett az...zitt mott ugy látom, hogy az oroszok meg meg usa együtt...ha nem törölik le egymást a föld sineárja, na az orszokat nem láttam, de usa...akkor is teljesen le lett gyalulva züdamcsival együtt... és csak a Alaska laska de egyes részein maradtak mandrók? Deee...monduk KÖZBE USA-val ugyanaz történténik mint a másik Sárkan kigyóval akiknek az ÜRBE LÓBÁLT A FEJÜK... nincsak az ürprgraMUK usa -russia kina kin a pina szija...Naccóval mindenki láthatja hogy EZ AMI TÖRTÉNIK, itt is alláh van festve és ami ...ládd a zsidó prófécák egy betüig eddig gis meg monduk ez mott...
             7.: Barna kislány jehh hova mégy... NA ZERINTEM AZ ÉGIEINK IS...NA AZOK AKIK AZOK A TEREMTŐK AKIK EZEKET AZ EGYMÁST IS ZABÁLLÓ (TRANFORMÁCIA SZIJA)RONCSOLÓ GÉPEZETEIKET... na ez ugg nézne ki, hogy van NEKIK A FEJE? -MONDHATNI FEJEK FJE DE TÉNLEG FACCFEJ CSAK, MERT EZEK RIDEGEK ÉS AKI ÖL, AZ ÖLT? Na azok...azok vezér fülkéjét ki kapcsoltuk... S mott te vagy minden ami izráLer és létrehozóik TÉNLEG MENNEK REPCSURRR... akkor most az orosznépek meg usa népei...szétszedik a BÁLVÁNY KÉP GÉPEKET ÖRÖKRE RE RE RETTY...
Na ha megengeditek ...fitelem, ÓH ÉGI SZÓ...
Mária seggit!