Legelész Creative Commons License 2022.03.03 -11 0 688268

" nincs pénzünk sem a világbékére, sem az emberiség megmentésére! "

     Viszont van pénzünk gázszerelők dollármilliárdossá hizlalására. Nincs pénzünk egészségügyre, oktatásra, de van pénzünk üres stadionokra, szar orosz metrószerelvényekre, kísérleti atomerőműre.

  

"vagy évtizede csődbe kellett volna mennünk, de ehelyett még a hitelminősítők is átsoroltak a bbb q..vajó kategóriába. Ki érti ezt?"

    Az, aki tudja, hogy az EU sok ezermilliárdnyi tarhapénzt ajándékozott a tolvajkormánynak. Ingyenpénzből tud a tücsök nyáron hegedülni. Románia utolért bennünket, Szlovákia távolodó apró pontnak látszik.

 

"Tehát ez a patás valamit azért jól csinál?"

   Igen. Csupasz seggű senkiből politikusként dollár-multimilliárdossá tette magát és pereputtyát.

 

"De ami tény; a szomszédainkon segítünk. Erejünkhöz mérten."

   Azokon az ukrajnai menekülteken, akit a magyar vezér legjobb barátja, Putyin megtámadott, akiknek az országát éppen elfoglalja. Miközben magyar barátja és csicskája, Orbán sunyin lavírozva próbálja az agresszor seggét fedezni. Pl. egyedüliként megtiltja a fegyverszállítást harcostársa és barátja, Putyin ártatlan áldozata részére. Híveinek beadja, hogy ezzel nem Putyinnak segít, hanem csak "kimarad".

  

"az agresszív muszlim pakiniggereket  meg elküldjük a 3.14csába!"

    A Magyarországon dél felől átengedett migránsok nagy számára abból lehet következtetni, hogy időnként felborul egy migránsokkal megpakolt teherautó. Orbán maga jelentette ki, hogy aki illedelmesen kopogtat, azt be kell engedni. Sok ezer muszlim migránssal "gazdagította" hazánkat.

  

"nem fog fájni!"

    Meglátjuk, mennyire fog fájni a magyar királynak, hogy orosz barátja és szövetségese éppen kinyír egy szuverén országot. Nem Ukrajna fog fájni neki, azt leszarja. Hanem az, ha a hívei is Putyin ellen fordulnak, látva a gátlástalan gazemberségét. Madarat tolláról.

 

Előzmény: Repülőrepülőgép (688264)