Dr. Gubó Hugó Creative Commons License 2022.03.03 -2 6 688253

USA:

 

És a ”nyerő” koncepció:
"ŐSI BIRODALMAK könyörtelenebb korát idéző kifejezésekkel élve A BIRODALMI STRATÉGIÁNAK HÁROM KULCSFONTOSSÁGÚ TÉNYEZŐJE VAN:
elejét venni a vazallusok közti bárminemű paktálásnak,
fenntartani függő helyzetüket,
• megvédelmezni a szövetségeseket, és elérni, hogy továbbra is szófogadóak legyenek."

 

'Az eurázsiai sakktáblán új és fontos térségként megjelenő Ukrajna geopolitikai pillérnek tekintendő, mivel puszta léte segít Oroszország átalakításában. Ukrajna nélkül Oroszország többé nem birodalom. VALAMIKOR 2005-2010 között Ukrajna már alkalmas leszarra, hog mind az EU-val, mind a NATO-val komoly tárgyalásokba kezdjen.
Németországnak, Lengyelországnak geopolitikai érdeke, hogy Ukrajnát fokozatosan belevonják egy különleges francia-német-lengyel kapcsolatokba. (térképet is mellékelt Z. Brezinsky. Ezt a négy országot egy tömbbé alakította a jelenlegi természetes határvonalaikkal.) Ukrajna különleges fontossággal bír Amerika számára- főleg , mint írja -1994-et követően tulajdonít fokozott fontosságot az amerikai-ukrán kapcsolatnak nehogy visszataláljon a közös karámba.'

 

 

Nyilvánvalóság, hogy az USA  kényszerítette ki az oroszokból ezt a háborút. Amit  egyértelműen el kell ítélnünk, de az alapvető felelőse az USA  agresszív és ellentmondást nem tűrő  globalista szerepe.

Ezt az elmúlt 30 év  világpolitikai eseményei kellően bizonyították.

 

 

 

 

 

Előzmény: Dr. Gubó Hugó (688250)