Jacaca jacaca hacaca... Golda mama anakoca nem 9ced fiadza hanem 7 és 1 megdöglött reff reff röff...
1.: Rémsegges röviden, de a magyar -magyarOk nak nak nak...nincs halál, ládd én meghalok értetek értettek, hanem veletek örök élek? Nincsak ellenseggem mert nekem is van seggem, nektek, s én érzem a nyakom na meg con is a nyakamba akarna...vagy a hátamra ducc... Tróha ha valaki tudja hogy neki csak örök 1 mint a lunak élete van, mit keres itt itt itt...?
2.: Az amit álmodtam, most nem akarom megint ismételni deee...Na hogy... ÉN MA IS MINDEN BbLila a puna cszares a moresz...na meg ... fitelem, itt vak stoba állatok bestia dögöknél bestiábbak terelik a vakabb állataikat barmaikat... na mot A RÁ GOD GOD DUK UK MIDNENKIT MEGDUG? Na akik ezt EL ORROZTÁK azok a JUDA -JUDÁSUK? DÁCC? -ONNAN MNDENKI MINDEN A JUH MÖRDÖRÖK JUMURDIZSÁKOKBA KINT LÓG A LU LÁBA... S MOTT AZOK AZ ANGYALUKAT... na minek az ANGYAL LOK, TOK? Sóval ha az illető örök egész egészsegges és csak örömöt tud adni ami a fénye? (ami nincs más!!!) Zitt ...fitelem, itt minden ami még döglött lett az döglődik, és itt nincs fénye (pénz?) senkinek semminek, tehát SEMMIT NEM TUD MAGÁRÓL sem meg hogy mit csinál, hogy mit gondÖl? -csak az!!!
3.: Ha ezt olvassátok...akkor ez már az...ami ládd a KRUCZIFX... itt ember alak se lehet, aki mégis az csak az, látod az uradat termtődet? Na mott... itt az hogy élő ember, fogalom se lehet, mert ha igen, akkor az itt lenne, mindenki szeme előtt és láthatná nem volt majd lesss...egy bitta, hallatlan TECHNIKÁVAL meg szuggeczióval agy kontrolla meg olyan erőkkel ...amitől az állataikat teljesen büvölik s ami elve 1programuk amit át lehet programozni csak az...vagy egyáltalán...mire van az állatUK?
4.: Szóval...a fiam az nélkül rájött...hogy egyáltalán foglalkozna a legkisebb vallás tanokkal...hogy ezt... itt hogy USA-T na mott a kis törpejuk az KIYY OF DAVID, ami mott többet, PUTIN NAKÁBA IS ÜL 1 MINT A LUNAK? Fitelem, nem akarok bele menni se idézni a BbLila szagos lett a puna sárlani kezdene? Na hogy Putin? -egy bitta hogy HUKKOT VÁGTAK AZ ORÁBA...ami a kimenetel...ládd God DUK UK HUKKOT VÁG, NA MÁR BELE VÁGTA A RUSZKIK ...Ime a feleségem: ezek a BbLila akáczok? Na ha atomháboru lett az orszok meg usa közt? USA TELJESEN ELTÜNIK...NA KINA kin kinnba a pina veres vagy sárga... MEGMARADT, MERT EZEK EGY TELJES TOTALIZARD GÉPIES ...DE ROBOTOKKAL FOGNAK... AMI MOTT CSAK ROBOTUK AZAZ FÉL ÁLLAT, FÉL ROBOTOK ROBOTOLNAK!!!
5. Hogy ez kikerülhetelen? No valami oknál fogva...hogy ez most fog történni...NINCSAK UGY AZ OROSZ NÉPEKNEK MNT AMCSI NÉPEINEK FEL KELL ÉBREDNI, AMI A KÖVETKECCŐ...TELJES EGÉSZ GONDOLÁT MEG SZÓL SZÓLLÁS KINYILATKOZTATÁS...na ez az lenni hogy a MI ISTEN ORSZÁG MENYORSZÁG ÉGIEINKKEL...FIELJAL NÉLKÜLÜNK A MIEINK SEMMIT DE AZT SE TUDNAK TENNI ÉRTÜNK, MERT MINDENKI MAGÁÉRT, AZAZ MINDENKI A SAJÁT BŐRÉT...TESZI ZÁLOGBA MIG ITT A KEZEM NEM DISZNÓLÁB?
6.: Na én valóban a FÉNYES ÉGI UFO -MMM... s mott olyan dolgok fognak történi, ládd mott a gizs Kiyy of David 2? -materizálta magát, ami ládd...DAVID DUK TRÓNA az ládd a kara görög Dietik, 666... város álmuk államuk? Fitelem, az állatok azok most is robotok, robotolnak, ha nem? -csendesen kéródzenek igen jambornyu fajták? Na KINA... azok is robotok és mott...megtudtuk végre...nem mert beszéljél a tenyerednek red és szőrös?
7.: Na itt itt vannak A LÁTHATATLAN SINTETÜKA ARTIFAKA ROBOTIKA CZIBORGA GÉPEZETEIK...Mit gondoltok ezt eget földet robbasztó doomsday pokol gépezeteket az Égienk adták, ami ha ember vagy, akkor ládd FÉNY BURÁD VAN, amit itt... soha senki se láthat, akik... fitelem, nem e az egész föld barma buuu..a gizs TÖRPE 1, AZ A THUNDERDOM FILM...EZ MOTT TÖRPA 2? -PUTIN NAKÁBA S MOTT A SZEMÉT MÁR KIVERTE CSINGILING farka? DE MONDOK NINCSAK CSAK AZ IGAZAT KÉNE...KÉNE? MI AZ???
Atám a gatám...