FanTom Creative Commons License 2000.01.20 0 0 66
Dex

OFF
Nekem pontosan ez volt a bajom, amikor autót vettem. 94 végén elmentem Opel keresőbe, mert akkor az volt az az autó ami tetszett és ki tudtam fizetni. Egy csomó helyen le se sz*rtak, pl Auto Danubia, mert ott fontosabb volt a szalonban dolgozó "hölgynek", hogy a barátnőjével megbeszélje a "tegnapi rántotthúst" mint az, hogy eladjon nekem egy autót. Ha akkor ott lett volna a főnöke, akkor biztosan örült volna. (Ha csak nem a felesége volt a csaj...) Aztán végül is a Maxabónál vettem, mert ott adták a legtöbb kedvezményt. Trabi után csoda volt :-)))
Aztán most ismét választás volt és gyakorlatilag két autó került szóba, a Fiat és a Megane. De a Renaultnál nagyon-nagyon bunkók voltak, pedig akkor még jobban hajlottam arra az autóra. A Fiatnál pedig azt éreztem, hogy nekik egy kicsit fontosabb az, hogy eladjanak nekem egy autót. Kértem próbavezetést és pontosan olyan autót hoztak amilyet venni szándékoztam. Az M0-nál csak a huzavona volt egy kicsit zavaró, meg az, hogy nekik kellemetlen ez a halászteleki telephely. (Nekem pl. messze van.)De ők is igyekeznek kiszolgálni a vevőt.

Én még nem voltam olyan helyen szervízben az autóval (pedig az Opel csak kötelező, márkaszervizben járt) ahol ott lehettem volna az autó mellett. Pedig nem szeretem kiadni a kezemből az autó kulcsait, a szerviz előtt mindig riasztó és egyéb ki, csak pucér kulcsot kapnak. De én egyszer szeretnék meggyőződni arról, hogy tényleg az történik az autóval amit kifizetek, és azt csinálják, amit kell és amit kérek. Több ismerős is dolgozik szervizekben és rémtörténeteket hallani, egy egyszerű olajcseréről is.
ON

Egyébként jó kis autó ez a Bravo, de majd igazán akkor lehet róla komolyabb véleményt alkotni, mikor egy kicsit korosabb lesz, és lesz benne néhány ezer kilométer. Menni azt nagyon tud, majd a minőségre leszek kíváncsi. Eddig meg vagyok elégedve, nem zörög, nem lötyög, pedig többen kérdezték tőlem már másnap, hogy zörög-e már az autó??? Majd a fogyasztására leszek még kíváncsi. Most vegyes használatban, finom vezetéssel 7 és 8 között van valahol. De ebben 80% a város, és rövid utak. Majd lemérem a Bécs Budapest úton, hogy mi is az annyi...

Bocsesz, ha egy kicsit hosszú voltam.
FanTom

Előzmény: Dex (64)