FanTom Creative Commons License 2000.01.20 0 0 63
Dex

nem gázos a pali, csak a módszer volt ismerős... én azért nem náluk vettem a kocsit, mert nem volt éppen olyan felszereltség amit szerettem volna, és nem tudtak még beszámítási árat mondani az autómra...
Megbeszéltünk egy időpontot, hogy átvizsgálják az autómat, kimentem reggel Halásztelekre, ott pedig közölték, hogy nem is ismernek Mátrai Lászlót. Na nem ilyen durván, hanem letagadták, hogy megbeszéltek volna valamit...ha megbeszéltek egyáltalán. Akkor kértem egy új időpontot, amiről nem kaptam konkrét visszajelzést, közben egy másik helyen elfogadható árat mondtak. De a fickó azóta sem hívott, szerintem a Fiat autóeladási rendszerében meglátta esetleg a nevemet egy másik kereskedőnél és emiatt hagyta a dolgot a fenébe. Nem tudom. Mindenesetre a Fiatnál sokkal emberközpontúbb volt az eladás, mint pl. a Renaultnál... attól hánynom kellett. Meg is mondtam nekik.
Szervizben pedig nekem a Konczot ajánlották.
A Néro M5 szintén az a kategória aki mindent megígért és semmit sem tartott meg. Ezért nem volt biznisz :-))) (Ugyanígy jártam az Auto Danubianál)

FanTom

Előzmény: Dex (62)