Dr. Gubó Hugó Creative Commons License 2022.02.24 -1 8 688004

Okoska !!!

 

 

SZÍRIA a szomszédunk ???

 

Szíriának MAGYARORSZÁG a  biztonságos  legközelebbi ország ???

 

 

Ja   EGYIK SEM.

 

 

GENFI EGYEZMÉNY:

A menedéket nyújtó állam az országba való jogellenes belépésük, vagy tartózkodásuk miatt nem sújthatja büntetéssel azokat a menekülteket, akik közvetlenül olyan területről érkeztek, ahol életük, vagy szabadságuk veszélyeztetve volt, és akik engedély nélkül lépnek be területére, illetőleg tartózkodnak ott, feltéve, hogy haladéktalanul jelentkeznek a hatóságoknál és kellőképpen megindokolják jogellenes belépésüket, illetőleg jelenlétüket.

A menedéket nyújtó állam nem korlátozhatja az ilyen menekültek mozgási szabadságát a szükséges mértéket meghaladóan és ilyen korlátozásokat csak addig alkalmazhat, amíg jogi helyzetük az illető országban rendezést nem nyert, illetőleg más országba nem nyernek bebocsátást. Az ilyen menekültek számára megfelelő határidőt kell engedélyezni, illetőleg a szükséges támogatást meg kell adni ahhoz, hogy más országba bebocsátást nyerjenek.

 

Szóval  NEM  kószálhat  SENKI  vég nélkül nyolc  országon át, csak mert kipécézett magának egy jóléti országot, és eldöntötte, hogy annak a szociális rendszerében akar élni.

( és mert azt hallotta, hogy ott qrva jó az ellátás,  és még majd a  menekültsegélyből akár évi 2x is haza lehet rucanni (ahonnan állítólag  elMENEKÜLT)  !!!)

Előzmény: Törölt nick (688002)