Dex Creative Commons License 2000.01.19 0 0 56
Sziasztok!

Én tegnap fizettem be a FIAT M0-nál az 1.6 SX 16V bravora. ABS+klíma akcióban 150.000 (!!!) volt bele, extra még a ködfényszóró, a metálfényezés (sötétkék), az elektromos, fűtött külső tükrök (valószínűleg át is veszem jövő csütörtökön).

Néhány kérdés:

Az átvételre egy nappal el merjek-e menni olaszországi sítúrára? Azért ott sztráda, szerpentin, hólánc-eszerlánc meg minden közbejön, mondjuk csak egy utasom lesz és közepes mennyiségű holmim. Tetőcsomagtartót semmiképpen nem rakok föl. Szóval durva lenne így bejáratni vagy sem?

Melyik a legjobb, legmegbízhatóbb szervíz ma Budapesten?

Az alap fapad magnó nem tud CD-t vezérelni... Ha le akarom cserélni a magnót szabvány beépíthető magnóra, hogyan tehetem? Csak azért, mert nyilván kell valami alkatrész, ugyanis a gyárinak egyedi mérete van.

A kereskedő ajánlotta, hogy ha lesz egy kocsi az un. High magnóval (ami vezérel CD-t) akkor elcserélhetem arra. Milyen az a high magnó? Mit tud, hogyan szól?

A prospektuson az áll, hogy a gumiméret 175/65 R14. Sokan írtátok, hogy 185-ös dukál. Ez nyomdahiba vagy egyszerűen a 2000-es kiszerelés ilyen?

Kiváncsi lennék arra is, hogy nennyire stabilak a kötőelemek. A halálom, mikor elkezd csörögni zörögni a műszerfal/kalaptartó/ablakemelő stb. Olyasvalaki véleményére lennék kiváncsi, akinek van legalább 30-40.000 Km az autójában és kockakövön is autózik néha.

Bocs, hogy hosszú voltam, de nagyon izgatott vagyok az új autóm miatt.

Dex