e-smoker Creative Commons License 2022.02.17 0 7 687826

"Na, ez a második feltétel hiányzik a magyar kerítésből."

Hát akkor nézzük meg egy kicsit jobban ezt a kérdést. A spanyolok kerítését sem létrával másszák meg. Ugyebár. Itt csak az agresszív önvédelem lehet az elrettentő.

 

Kétségtelenül személyi állomány növelésével az agresszív önvédelmi eszközök használata nélkül is lehetne hatékonyabban védekezni. De kérdem én! Sorozásra lenne szükség, de egy olyan fiatal magyar generációval, mely uniszexben jár. Az egyik olyan mint az izmos gombostű, a másik meg a cipőjét képtelen bekötni az elhízástól, mégis, hogy? Ki ne emlékezne arra, mikor a tornaórák számának emelése miatt, hisztihullám szaladt körbe az iskolákban. És O1G, mert mit képzel magáról a kormány?

Bevezetni a tűzparancsot, itt ott aknásítani, és így menne kevesebb létszámmal is a védelem. Ahogy Trafi Pax fórumtárs is megjegyezte, a mai technika csodákra képes.

 

Minden eszköz megvan a védelemhez. Itt-ott nem ártana még fejlesztés - mondjuk a román határnál -, és Brüsszel is kénytelen lenne lenyelni : "Schengen védelmébe tesszük!"

Mint mindig, az agresszív védelem bevezetése a brüsszeli ultrabalosok szemétkedése miatt nem bevezethető. Még.

Javaslom olvasására Réti László, Európa falak mögött c. könyvét. Remek kis regény. Ott már komoly határvédelmi törekvések érvényesülnek úgy mától számítva vagy 15-20 évre. A könyvben addigra egy paradigmaváltás történik a magas politikában.(De szép lenne!) És még az sem garancia számunkra - mármint Európának -, mert az itt betelepült muszlim szaporaság, és az európaiak gyermektelensége, még akkor is rossz kilátásokat mutat kultúrkörünknek.

Előzmény: beauvois (687817)