stoki Creative Commons License 2000.01.17 0 0 4066
NA befutottam és a billentyűzet-karakter kiosztásom is jó.

Szóval...

badmad, vigyor köszi, bár látom valamiféle ellentmondás van köztetek, de én olybá veszem, hogy 3 sebesség az agyban és 7 a láncban...:))
Az ára jónak tűnik, szóval erősen gondolkodom, meg persze számolok, tervezek...63 nem kell nekem még ez ami most van 21 is sok. kb. 12 sebesség bőven elég, de ez csak az én véleményem. Anno még 3 (shimano agyváltó) is elég volt...:)))

Turabolond
Egy picit sűrűbben is bevetődhetsz, mert szerintem sok túrás témához igencsak hozzá tudnál szólni. Kössz a tippet én fasz a sram-nál a technikai leírási linket már nem néztem meg...(ugye miért is...???) MEg ugye a neve nekem úgy rémlett, hogy valami "quartz...", de ez a spectro nem mondott semmit...

bátyó
NEm hosszú, éppen ezen okból lesz valószínűleg elsőkerékhajtású. Bár 2 féle vázmegoldás létezik elsőkerékhajtása a jelenleg tervbe vettnél nem hosszabb a lánc, mint a hagyományos gépeknél, sőt valamivel rövidebb is...A rekumbensek tervezésénél pontosan ez az egyik legnehezebb, pontosabban az, hogy hogyan vezesse az ember a láncot úgy, hogy az ne essen le, ne legyen belőle sok, működjön is és ne legyen tőle nyakig olajos. Szegény tom2 is figurásan oldotta meg, de valahogy megoldotta.
Tényleg csak ennyi jó a pestieknek, de nem több. Úgy, ahogy sanzi írta retek egy város ez a "világváros". Ha egy picit nagyobb lenne a ház, szívesem felajánlanám, hogy "vidéki" skacok gyertek el hozzánk és aludjatok nálunk, de sajnos nekünk is kevés a hely. MAjd egyszer...:)

rob19
2 kerekű lesz a lelkem, mint írtam első kerék kormányzású és első kerék, vagy inkább úgy pontosabb : vázkormányzású. RAjz nincs, talán lesz...
Leányfalun vannak még leányok, meg egy jó strand, meg drágaság de semmi extra. Olyan gazdagnegyed féle én inkább csak átutazni szoktam rajta, mint, hogy ottragadjak.
Egyébként közelebbi időpontra talán egy tavaszt kéne becélozni és abból is a márciust, áprilist. Májusban már szédelegnek az emberek szabira és akkor már kisebb az esélye egy ilyen túrának.
Részemről tök mindegy hova megyünk, mindenesetre sok lehetőség nincs, mert véleményem szerint legcélszerűbb északra elindulni és ebből a legkevésbé forgalmas út a szentendrei bringaút.

Előzmény: Törölt nick (4045)