repcsepista Creative Commons License 2022.02.15 0 0 1381

Jacaca jacaca Goldi mama malaca ccc...
               1.: Nagyon röviden mert mára valami olyan történt ládd ...ténleg ennek korszaknak -kórszagnak...betegség -halál a végéhez érkeztünk volna? -smirna! -fsss... vissza ne né! Ismét ismétlem ... mikor Golda mama itt volt, akkor kimodottan csak a zsidó közzöségnek... a zsidók kérdéseket tettek fff...Mi lesz ha az americajak nem akarnak többet háboruzni? - akkor gazdasági váltságokat csinálunk! - ha akkor se? - világ gazdasági váltságot, na most hogy ez az lenne??? -zerintem az lehet, lehet? - ha akkor se, akkor VILÁG HÁBORUT!!!
              2.: Na én magam is ugyu vagyok vele, vahhon mennyi benne a te szarod? Na mott az álmaim félre érthetetlenek meg... Jamiket álmodtam, azt ide is beirtam, és akkor accord...volt KÉT ÓRIÁS SÁRKÁNY KIGYÓ, AMINEK A FEJE AZ ÜRBE (EGEK, ITT ESETLEG A TÖKMAGOD RÁ GOD?) kalimpát az másikkal USA nyakuk össze tekeredve... Na mott ...zitt az orosz népek, nem akartak háboruzni...s mott az Égből Égieink szálltak alláh... s szét lett szedve a SZU a legnagyobb FA SZUK KUSZ? Na nem egészen, mert UK/ZUZRÁLER/USA... a másik szuka vagy kan Sárkánykigyójuk feje az ürbe kalimpala... Nos mott...valami olyan, hogy ha ha ha...
             3.: Ha mott HÁBORU ATOM HÁBORU LETT AZ OROSZOKKAL KEZDVE...akkor gigantika pusztitás lett... ami KINA KIN A PINA...AZ ÜRES SZARHARÁKAT kinaiak telepitik be! USA (mert magyarOszág mennyország vala??? -nincsak ország = világ) a hirneve is megszünt örökre! Fitelem, ma 9 züdamcsi ország van szövetségbe (na 11 akik atomfegyverkkel rendelkeznek--- ha emlékeztek) a veres Kina kin a pina? Na mégis ha nem... akkor USA UGYANAZ MINT A MÁSIK SARKANKIGYÓ A NYAKÁT CSAVRGATJA kalimpala...NA FIDA MERT EZEK MOSTMÁR LÉZEREZNI IS FOGNAK LÁDD JITLER JÖN A CSODA FEGYVER, HONNAN? Csak nem gondolod hogy az Égieink fegyverzik őket, ami aki csak gondolátba öl meg gondolátban barázda, abba nincs ember!!! De szellemek vagyunk, egyik fényes a másik kényes meg kénes?
            4.: Szóval ami kell történjen MAGYAR OK ORSZÁGUNK USA, az ugyanaz mint a SZU SZUK -KUSSZ... Értem, az amcsi a világot sorvasztó zuzzáLer...ládd a kis David a NAGY ÓRIÁS NYAKÁBA...egy az egyben ami ami a THUNDERBOLT filmbe, a kis törbe nagy farka kiverte a szemét meg monduk a szája tele? Na ha az történik, akkor szanaszét lett szedve A DZSIOM KIRÁLY KIRÁLYOK KIRÁLYA ÉS ÉS A FÖLD KURÓ?- KÓRUK? Nincsak olyan hogy betegsegg meg halál nincs!!! Na mott... amit mára...
            5.: EZ AMI AMIT A TEREMTŐIK TEREMTETTEK TEREMT MENÜIK? EZ SEMMIT DE SEMMIT NEM TUDHAT MAGÁRÓL SEM, MEG EGYÁLTALÁN? Vegyünk egy szamócát, na most a TEREMTŐ melliket fogja ki választani ládd a fa ... MOTT ALATTA HAGYOD A TERMÉST... ELSŐ ÉVBE 50 % KAL NŐTT A TERMÉS AZTÁN 100 -200 -300... Nizzitek ez az!!! Nosa ebbe emberek gyerekéi is brele kevedtek, vagy télneg leárntották őket (The Planet of Apes)az Égbu bu bu bbb... Nizzitek... én azt ami aki vagyok, az egy megnes gömb, ami ládd kivülrül álcázva van, de gigantik fény végtelen erő van bennem! Ez az a szeretet etet, amiről az emberek (asszony) gyerekéik óhajtoznak sóhajtoznak? Óh Égi fény, tünj fel már az Ég övén...
             6.: Tróha ennek a gömbösöknek saját mag magjuk meg most ládd... a mustármag amiben élet vala, mott ezek azt is... tehát mindent elpusztitanak vala... amit csak ha az EMBEREK GYEREKÉIK is látni akarnák a szüleiket???- akkor tudnak seggit enni az Égieink, mácsgülönbün hogy? -vagy??? Na mindenki aki gondolátban is abba a EZEK AKIK ITT MOST A SEDÓ KUROMÁNYAIK... EZEK MIND JUHÁSZ? -JU DÁS AZ BIRKA PÁSZTOR, TEBI(R)KA AKARNÉL ENNI VAGY PÁSZTOR KERESI A JUHÁT, SEHOL 1 SE MINT A LUNAK? Zna azok akik itt... pontosan az amit a BbLia szőrme... A DZSIDOMOSOK BOSSOK AMI LÁDD... Fiteljétek meg bloondi fetrengését GÉsa a AI pac pac pac...na nekem onnan is letörÖlték ...Na ezt most ugy...
            7.: Több dimenziók vannak, ezek a 4-dikbe vagy... SEHOL? - NA EZEK EGY HOLE AZAZ O o o o ... olyan mnt 1 sggluk kloákkák klákká klo ákká... akták? Mott... na mott AMIT LÁTTAM, hogy az lenne hogy jönne a MASHINAH? Ez az amit a VILÁG MEG VALLAGOD VALA GOD VÉGE, INVÁZIÓ LETT VOLNA, HOGY EZ MÁRA VAGY MONDUK OLYAN HOGY IDÓ? NINCS! CSAK ESE MENNY ASE SEMMISE SEMMI CSICSKA KUBACKA...Na van a KÖZPONTI VEZÉR ÓRIÁS HAJÓJUK aminek van az VEZÉR FÜLKÉJE ÉS AZT...Fitelem az Égieinknek nincs ellensége, és itt rögtön azonnal mi van? - a popsink...pu pu pupu...
      Áve Maria sggit!